Quantcast
Radio1_v_zivo


Pijani voznik jima je do smrti povozil tri otroke. Zdaj sta objavila novico, kaj ju čaka v letu 2022
Ljubezen in odnosi | 12. 12. 2021 9:58
Družina se počasi pobira po hudi tragediji - zakonca naznanila, da znova pričakujeta otroka
Ključne besede:     tragedija    nesreča    smrt    družina    otroci    Avstralija    voznik    pijanost    naraščaj    sreča    veselje
Leila in Danny pričakujeta otroka

Leila in Danny Abdallah iz Avstralije sta dve leti nazaj 1. februarja 2020 doživela najhujši dan v svojem življenju, ki jima bo rano na srcu pustil za vedno. V nesreči so jima umrli trije otroci.


Veronique, Sienna, Antony in Angelina

Njuni trije otroci (izmed šestih) 8-letna Sienna, 12-letna Angelina in 13-letni Antony so skupaj s svojo 11-letno sestrično Veronique prečkali cesto na prehodu za pešce v predmestju Sydneyja, ko je mimo pripeljal pijani voznik in jih povozil. 

Nihče od otrok ni preživel. Grozljiva tragedija je takrat pretresla tako družino, kot celotno mesto.


Leila in Danny leta 2018 z vsemi svojimi šestimi otroki (Foto: Leila Abdallah, Instagram)

Voznik Samuel Davidson je dobil minimalno 21 let zapora in je zaprt od letošnjega aprila. Davidson se je družini opravičil in se kesa za svoje grozljivo dejanje. Dolgo časa mu niso mogli oprostiti, zdaj pa je Leila dejala, da ga ne sovražijo in so mu odpustili - so družina, ki odpušča in si ne želi v srcu živeti z zamero, čeprav je odpuščanje ena najtežjih stvari. 

''Odpuščanje je največje darilo, ki ga lahko daš sebi in drugim. Več kot daješ, boljši postajaš, mirneje živiš in se zdraviš,'' sta sklenila in dodala, da bosta odpustila, a pozabila nikoli.


Leila na mestu, kjer so leta 2020 umrli njeni trije otroci (Foto: Joel Carrett/AAP)

Teden dni nazaj naznanila veselo novico

Zakonca pa sta teden dni nazaj naznanila veselo novico, da pričakujeta naraščaj in bodo njuni trije otroci dobili bratca ali sestrico. 

''Spet si upamo sanjati. Moji otroci so molili, da bi imeli še enega brata ali sestro. To je novo življenje in nov začetek za otroke, ki jim bo dal nov pomen,'' je za revijo Australian Womens povedala 37-letna Leila.

Danny je dejal, da življenje ni lahko, čeprav se trudita biti srečna in nasmejana za voljo otrok. Najraje sta doma, ne hodita na zabave, se ne družita in pravita, da se počasi učita, kako znova biti srečna.

''Ne želiva uničiti sanj naših otrok. Želiva jim izpolnjeno življenje. To za naju pomeni nov otrok,'' poudarjata in pravita, da nosečnost jemljeta kot simbol, da ju čakajo dobre stvari, čeprav imata v srcu veliko bolečino.

Za ime dojenčka se namerava skupaj odločiti vsa družina, njegovo srednje ime pa bo Sienna, Angelina ali Antony.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del