Quantcast
Radio1_v_zivo


Voditelj se je zlomil pred občinstvom v studiu - S cmokom v grlu jim je sporočil, kaj se je zgodilo z njegovim sinom
Žalostno | 9. 12. 2021 8:22
Cannon se je zjokal pred občinstvom, ker mu je v nedeljo umrl 5-mesečni sin
Ključne besede:     voditelj    Nick Cannon    sin    smrt    javnost    oddaja    šov    občinstvo    žalostno    priznanje    otrok
Nick Cannon (41) stand up komik, igralec, reper in voditelj oddaje The Nick Cannon Show je dva dni nazaj pred kamerami spregovoril o smrti svojega 5-mesečnega sina, ki se je rodil 23 junija.

S svojim razkritjem je pretresel tako občinstvo v studiu, kot ljudi pred tv zasloni. Ko je začel govoriti o tem se je videlo, da mu ni lahko, glas pa se mu je začel tresti. Občinstvo v studiu je zavzdihnilo, Nick pa ni mogel več zadrževati solza. Hvaležen je bil, da se je lahko izpovedal in si olajšal dušo. Pred kamerami je še povedal, da ga je v nedeljo še zadnjič držal v naročju, preden se je dokončno poslovil od njega. ''Danes je poseben dan in ne bo lahko. Nikomur še nisem povedal tega,'' je dejal voditelj Nick v šovu in pokazal fotografijo sinčka Zena in s cmokom v grlu nadaljeval, kako so mislili, da ima sin težave s sinusi, opazil pa je tudi, da ima nekoliko večjo glavo. 

S partnerko, manekenko Alysso Scott sta ga peljala k zdravniku in mislila, da bo vse v redu in bodo opravili le rutinski pregled. Rekli so jima, da so njegovi sinusi povsem normalni, a da ima drugo bolezen. V možganih se mu je nabirala tekočina in izkazalo se je, da ima tumor. 5-mesečnega Zena so operirali, a žal neuspešno, saj je tumor je začel rasti še hitreje. 


Nick s partnerko Alysso in malim Zenom pred smrtjo

Nick pa ima precej veliko družino, saj je oče kar sedmim otrokom, rodile pa so jih štiri ženske. Dva dni pred Zenovim rojstvom sta na svet prišla še dvojčka Zion Mixolydian in Zillion Heir, ki ju je rodila glasbenica Abby De La Rosa. Z manekenko Brittany Bell ima dva otroka - sina Goldna in hčerko Powerful Queen. Najstarejša sta dvojčka, ki sta se rodila v njegovem zakonu z Mariah Carey - desetletna Monroe in Morroccan Scott.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del