Quantcast
Radio1_v_zivo


Na poročni dan je njen mož moral v BOLNIŠNICO! Gostje so umirali od smeha, ko so videli, KOGA JE PRIPELJALA NA SVATBO
Ljubezen in odnosi | 7. 12. 2021 11:09
Zažurala z lutko, ki je predstavljala njenega moža
Ključne besede:     poroka    ženin    nevesta    bolnišnica    hrana    zastrupitev    zabavno    lutka    ples    izvirno    zabava    svatba
Na svatbi je plesala in uživala z lutko, ki je predstavljala njenega moža

Ženin Gannon Karmire se je na svojem poročnem slavju zastrupil s hrano in moral nemudoma v bolnišnico. In tako je nevesta Christine na svoj najpomembnejši dan ostala brez glavne podpore - svojega bodočega moža. Ker ni želela, da gre zabava v nič in je hotela s svojimi gosti preživeti zabaven večer, se je znašla po svoje ter si pričarala enkraten dan, pa čeprav brez moža.

Medtem ko je njen mož ležal v bolnišnici, je prišla na idejo, da bi ga vseeno na nek način imela ob sebi. Prijatelji so ji pomagali pri uresničitvi ideje in nasmejali goste.

V roke je vzela tablični računalnik in na začetni zaslon nastavila njegovo sliko obraz. Nato so ji pripeljali nekakšno stojalo na koleščkih, nanj obesili moški suknjič in ustvarili lutko, ki je predstavljala ženina oz. Gannona. (Video na koncu članka).


Foto: Bri Hines Photography

Hudomušna nevesta je tako cel večer plesala z lutko, se ob njej zabavala, slikala z gosti, na koncu pa celo z njo zarezala v poročno torto. 

Mnogim je bila njena ideja všeč, nekatera ženska pa je zapisala, da bi morala biti z njim v bolnici in dodala: ''V zdravju in bolezni si z ljubljeno osebo, ti pa si na to pozabila''. 


Foto: Bri Hines Photography

Je pa par dejal, da sta se hotela poročiti že dvakrat, a jima je covid prekrižal načrte. V tretje jima je uspelo, a tudi tokrat ni šlo brez težav. Srečna sta, da sta končno postala mož in žena, čeprav poroka na koncu ni bila takšna, kot sta si predstavljala - si jo bosta pa zagotovo zapomnila za celo življenje.


Foto: Bri Hines Photography

Gannon je kasneje popolnoma okreval in dejal, da je želel, da Christine poroko proslavi s svojimi najdražjimi ter ni želel, da z njim preživi večer v bolnišnici. Na koncu večera jo je presenetil in prišel na zabavo. Čeprav se ni počutil najbolje in je hitro odšel domov počivati, ji je pomenilo ogromno, da je lahko vsaj za trenutek objela svojega moža. 


Foto: 
Bri Hines Photography 
@thevictorianyoungsville

he had severe food poisoning & is doing better now! ?? ##weddingtiktok ##manifestation ##relationships ##selfcare ##wedding ##fyp ##horrorstory ##weddingfail

? SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) - Amaarae & Kali Uchis
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del