Quantcast
Radio1_v_zivo


RollJet najljubši način prevoza moje hčere
Oglas | 19. 12. 2021 7:12
Neskončna zabava na poti do šole in iz nje
Ključne besede:     zgodba    mamica    hčerka    nakup    RollJet    vožnja
''Od tega dneva naprej ne zapustimo doma, brez njenega RollJeta saj ga vozi vedno in povsod'' pove srečna mamica

Pred približno pol leta, sem na spletu naletela na oglas za RollJet skiro s torbo, za otroke. Takoj, ko sem videla, da pri uporabi RollJeta ni potrebno nositi torbe in da se povrhu tega, z njo lahko tudi pelje, se mi je zdelo fenomenalno. Rekla sem si, kako da kaj takega nisem videla že prej, oziroma, kako to, da to ne obstaja že dlje časa, saj je ta produkt izjemno praktičen in enostaven za uporabo, hkrati pa olajša pot otrok v šolo in skrbi da njihova hrbtenica ni obremenjena. Sami plusi.Za tem sem sicer za kratek čas pozabila na RollJet, kajti bližal se je konec šolskega leta, tako da sem si zadala, da ga kupim šele pred začetkom novega šolskega leta. Ko se je stvar malce polegla pa sem enkrat med poletnimi počitnicami med sprehodom s hčerko Lejo mimo Tivolija na ''pumptracku'' videla skupino otrok z RollJet skiroji in videla, da se noro zabavajo med vožnjo z njim. Leji sem rekla, da naj gre vprašat enega izmed fantov, če ji posodi RollJet za kakšen krog po ''pumptracku'' in takrat je bilo vse že odločeno. Leja je naredila nekaj krogov in bila je naravnost navdušena. Skiro sem si od blizu ogledala tudi sama. Zaradi treh koles in trpežnega ogrodja je izjemno stabilen in enostaven za manevriranje. Že sama priročnost me je prav osupnila.Vse kar je preostalo je le še to, da sva se še isti dan, z Lejo odpravili po nov RollJet. Ko sva prispeli do poslovalnice sem še ugotovila, da je RollJet proizvod podjetja, ki izdeluje stole SpinaliS, na katerem v službi sedim tudi jaz in za katerega lahko garantiram, da je izredne kvalitete, kar mi je dalo še dodatno potrditev, da je RollJet prav tako izredno kvaliteten proizvod. Leja si je izbrala torbo D-bag, v kamuflažnem vzorcu. Torba je prav tako visoke kvalitete in je izredno praktična saj ima več predalov. Že sama funkcija pripenjanja na skiro pa je nekaj genialnega.

Tako sva obe srečni zapustili salon RollJet-a, jaz zato ker vem, da Leja ne bo več rabila nositi težke torbe, Leja pa zato, ker se bo lahko neskončno zabavala med vožnjo z novim skirojem. Od tega dneva naprej ne zapustimo doma, brez njenega RollJeta saj ga vozi vedno in povsod.

Več pa na rolljet.com.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del