Quantcast
Radio1_v_zivo


Razkrila, kaj so v resnici počeli s tekmovalkami oddaje Ameriški topmodel, ki jo je vodila Tyra Banks
Žalostno | 5. 12. 2021 12:03
Razmere niso bile niti slučajno rožnate
Ključne besede:     ameriški    topmodel    tyra    banks    manekenke    ustrahovanje
Razmere v oddaji naj bi bile nemogoče

O ravnanju z manekenkami v oddaji America's next top model, ki jo je vodila Tyra Banks, so spregovorile nekdanje tekmovalke.

Sarah Hartshorne, ki je sodelovala v deveti sezoni šova leta 2007, ko je bila oddaja na vrhuncu trdi, da so bila dekleta zelo slabo plačana. Prejela so le 40 dolarjev na dan, brez plačanih obrokov, hrano so kupovale same.

»Če kamere niso bile prižgane in nas niso snemale, nam je produkcija naročila, da moramo biti tiho. Če nismo bile tiho, so nas kaznovali,« je med drugim dejala v videu na TikToku.


Sarah Hartshorne

Razložila je tudi, kako je izgledalo izločanje kandidatov, manipuliranje producentov in kdo je v resnici Tyra Banks.

Tekmovalke so tudi ustrahovali, v kolikor naredijo napako, dobijo tožbo v višini 10 milijonov dolarjev - in če ne bi imeli 10 milijonov dolarjev, bo podjetje tožilo njihove starše, stare starše, otroke, otroke njihovih otrok. Za vedno, dokler se dolg ne poplača.

Sarah je v šovu jedla le solato, zato je močno shujšala. Dodala je, da večina deklet ni znala kuhati. Izkušnjo v oddaji je opisala kot "travmatični tabor".
@sarahbhartshorne

Is there a worse phrase than “cruise ship conference room”?? Thank you, @Lisa D’Amato!. ##antm ##topmodel ##americasnexttopmodel ##realitytv ##model

? original sound - Sarah Hartshorne