Quantcast
Radio1_v_zivo


Ste že slišali za aktivno sedenje? Če večino časa presedite, je to rešitev, ki jo enostavno morate imeti!
Oglas | 8. 12. 2021 5:49
Presedite na SpinaliS - ergonomske rešitve za vsako hrbtenico
Ključne besede:     SpinalisS    stol    hrbtenica    rešitev    zdravje
SpinaliS - Najboljša rešitev za vašo hrbtenico

Skoraj polovico svojega dneva presedimo, zato je izbira pisarniškega stola ključnega pomena za zdravo hrbtenico in življenjski slog. Dober stol nudi ravno pravšnjo mero aktivnosti in počivanja - možnost aktivnega in pasivnega sedenja.

Stoli SpinaliS prinašajo najboljše iz obeh svetov – v aktivnem načinu sedenja krepimo hrbtne in trebušne mišice ter skrbimo za pravilno držo, ergonomsko oblikovana naslonjala pa omogočajo oporo in počitek pri dolgotrajnem sedenju. Aktivno sedenje privede do boljše delovne koncentracije, saj nenehni popravki in nagibi pri ohranjanju ravnotežja aktivirajo mišice ter izboljšajo prekrvavitev celega telesa.Pri Ham d.o.o. so v 22-ih letih pridobili številne izkušnje in priznanja na področju zdravega aktivnega sedenja. Želijo delovati predvsem na področju preventive, kar pomeni, da uporabniki začnejo uporabljati njihove stole, še preden pride do težav oz. poškodb - to pomeni, ko so uporabniki še v mladih letih.

Pri izbiri zdravega pisarniškega stola moramo biti pozorni na sedalo, naslonjalo, naslone za roke ter tudi na izbiro primernega materiala, ki diha in odvaja toploto ter odvečno vlago.

Sedeži na stolih SpinaliS so izdelani, tako da ne ovirajo pretoka krvi v noge, saj ne pritiskajo na ožilje.

Ko govorimo o naslonjalu je pomembno, da nam zagotavlja primeren oprijem in nas podpre v ledvenem delu hrbtenice, saj prenizka ali previsoka ledvena opora škodi naši drži. Ledvena opora vpliva tudi na zmanjšanje obremenitev hrbtenice. Zato je ključno, da je naslonjalo nastavljivo po višini, saj le tako zagotovimo pravilno podporo za uporabnike z različno telesno višino.Izbirate lahko med 12 različnimi modeli, ki so namenjeni za pisarno, domače delovno okolje in posebna okolja: zobozdravstvene ordinacije, kozmetične in frizerke salone.

Nasloni za roke morajo biti v optimalnem razmerju glede na naslon stola. Zaradi različne višine uporabnika in delovnega okolja morajo biti tudi nastavljivi po višini. Na stolih SpinaliS z enostavno nastavitvijo vijaka uravnamo višino rokonaslonov in naslona hkrati.

Vsi stoli SpinaliS so izdelani iz visokokakovostnih tkanin, ki so zračne, odvajajo toploto, so enostavne za vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo.Ker se pri Ham d.o.o. zavedajo pomembnosti sedenja za zdravo življenje nudijo 1-tedenski brezplačni preizkus stolov SpinaliS. Tako uporabnik lahko stol dodobra preizkusi in spozna pozitivne učinke aktivnega sedenja na lastni koži. Vedno pa strankam toplo priporočajo obisk njihovega salona, saj lahko tam preizkusijo vse modele in se tako odločijo za nakup oz. preizkus stola, ki je za njih optimalen.

Več o ponudbi pa najdete na spinalis.si