Quantcast
Radio1_v_zivo


Se spomniš deklice iz filma Titanik, ki je plesala z Leonardom DiCapriem? Poglej jo, danes in kaj počne
Zanimivo | 25. 11. 2021 7:42
Danes ima 33 let in bi rada znova začela igrati, zato redno obiskuje avdicije
Ključne besede:     Titanik    igralka    deklica    Cora    film    videz    ples    Leonardo    Alexandrea Owens-Sarno
Alexandrea Owens-Sarno je odigrala vlogo deklice Core v filmu Titanik, nato pa igranje opustila

Alexandrea Owens-Sarno ima danes 33 let in je leta 1997 nastopila v legendarnem filmu Titanik, v vlogi deklice Core. Vsem se je prikupila s svojimi simpatičnim videzom, skodranimi lasmi in veliko pentljo v laseh, še najbolj pa smo si jo zapomnili po sceni, kjer je plesala z Leonardom DiCapriem, ki je igral glavno vlogo - fanta po imenu Jack. Alexandra po koncu snemanja filma ni zaplavala v igralske vode, ampak si je od igranja vzela daljši premor. 

Danes živi v Los Angelesu, kjer je tudi diplomirala. Znova poskuša uspeti v Hollywoodu, a še ni dosegla vidnejšega igralskega uspeha. Redno obiskuje avdicije in upa, da bo znova stopila pred kamere, v kakšni novi filmski vlogi. 


Kako je dobila vlogo v Titaniku?

Rodila se je leta 1988 v San Diegu, njena mama pa jo je skupaj z mlajšo sestro Rachel pogosto vozila na avdicije za filme. Nadvse si je želela, da bi njena hčerka postala igralka.

In tako je takrat 7-letna Alexandrea skupaj še z desetimi drugimi dekleti stala pred producenti in odplesala nekaj korakov, nato pa so jo poslali domov. Teden dni kasneje pa je izvedela veselo novico, da je dobila vlogo Core Cartmell. Na snemanju filma Titanik sta jo spremljali tako mama, kot sestra, kjer sta z njo preživeli celih šest mesecev. Deklica je kasneje, ko se je snemanje zaključilo in je film ugledal luč sveta, postala zvezda tudi na svoji šoli, številni starejši igralski kolegi so jo spraševali, kako je igrati v tako uspešnem filmu. Rada je govorila o svojem odnosu z Leonardom DiCapriom, ki je bil takrat največja igralska zvezda na svetu in mnogi so ji zavidali, da ga pozna.

Kakšen je bil Leonardo DiCaprio med snemanjem?

Dejala je, da je bil med snemanjem ves čas prijazen, med odmori pa se je simpatično šalil z njo. Prinesel ji je sendviče in nekaj pozornosti namenil tudi njeni mlajši sestrici.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del