Quantcast
Radio1_v_zivo


Po plačilu položnic, jima je ostalo 20 evrov na teden! TO je razlog, da se je vse obrnilo!
WOW | 24. 11. 2021 9:40
Danes si lahko privoščita marsikaj
Ključne besede:     Britanca    Mark    Roxanne    dojenček    zaslužek    YouTube    ladbaby

Uspešna britanska zakonca Mark in Roxanne Hoyle sta znana ustvarjalca YouTube vsebin, s pomočjo katerih zaslužita kar nekaj denarja. Na njunem kanalu pod imenom LadBaby imata več kot milijon sledilcev iz celega sveta.

Vsebina, ki jo objavljata pa temelji predvsem na vsakodnevnih dogodkih iz njunega življenja katerim dodata humor in priljubljene izzive. Tako ustvarjata vsebine, ki bodo nasmejale vse njune sledilce.

 

View this post on Instagram

A post shared by LadBaby (@ladbabyofficial)

Nedavno sta povedala, kako se je vse skupaj začelo ter razkrila šokantno plat njune zdaj tako uspešne zgodbe. Po plačilu vseh stroškov jima je mesečno ostalo dobrih 20 eurov na teden, s tem sta morala kriti stroške hrane, plenic ter drugih potrebščin v gospodinjstvu. V finančno težkem položaju sta se znašla leta 2015, ko je Roxanne rodila njunega prvorojenca Phoenixa.


Njuno upanje po boljšem in uspešnejšem življenju nikoli ni izzvenelo, nista pa si mislila, da bodo ravno internet oziroma družbena omrežja toliko spremenila njuno življenje.


Z YouTube kanalom sta začela leta 2015, takrat z njim še nista zaslužila ničesar. Tri leta kasneje pa se je njun trud obrestoval. Kontaktirali so ju za promocijo otroških plenic, ki sta si jih takrat težko privoščila. Tako sta dobila prvi zaslužek z pomočjo družbenih omrežij. 

 

View this post on Instagram

A post shared by LadBaby (@ladbabyofficial)


Naslednji prelomni dogodek je bil leta 2017, ko je Mark na YouTube naložil posnetek, kjer Roxannino škatlo za kosilo zamenja z škatlo za orodje ter vsak predal napolni s prigrizki.

24 ur pozneje je njun posnetek dosegel milijon ogledov, priljubljenost njunega kanala je rastla ter pridobila sta ogromno novih sledilcev in postajala finančno stabilna.

Leta 2019 je Mark celo pustil službo in se osredotočil samo na vodenje njunega LadBaby kanala. Njune vsebine so postale izjemno uspešne, prav tako pa sta poznana kjerkoli se pojavita.

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del