Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj se dogaja z videzom Leonarda di Capria? Oboževalci mislili, da je kriva epidemija, v resnici pa je na fotografiji ...
Svet slavnih | 21. 11. 2021 4:19
Ne, Leonardo se med epidemijo ni zredil, to je njegov dvojnik iz Rusije
Ključne besede:     Leonardo di Caprio    dvojček    Rus    Roman    zvezdnik    dvojnik    slava    podobnost
Igralec se ni zredil, le dvojnika ima ...

39-letni Roman Burtsev je postal znan po tem, ko so ga začeli primerjati s hollywoodskim igralcem Leonardom di Capriem in mu dejali, da bi lahko to izkoristil sebi v prid ter začel na ta način služiti.

39-letni Rus je to idejo nemudoma ''posvojil'' in začel svoj videz izkoriščati. Na ta račun je postal slaven in od leta 2016, ko se je začel pojavljati v medijih, je to dobro izkoriščal. 


Roman na levi strani in Leonardo na desni - z nekaj kilogrami manj, bi bila podobnost še bolj očitna

Začel je delati kot model in nastopil v oglasu, kjer se je predstavljal kot Leonardo in dajal intervjuje za medije, kjer je govoril o svoji na novo pridobljeni slavi. Ko se je sprehajal po ruskih ulicah, so se njegovi oboževalci želeli slikati z njim in v tem je nadvse užival.

Podpisal je nekaj pogodb s sponzorji in jim obljubil, da bo celo shujšal, da bo le še bolj podoben zvezdniku. Kasneje pa jih je izgubil , saj so z njim prekinili sodelovanje, saj mu ni uspelo shujšati, čeprav je trdil, da se poslužuje različnih diet, a mu nekako ne uspeva.In ko je v Rusiji postal dobro prepoznaven, je dejal, da želi to vnovčiti in iti v svet. Želel je doživeti svetovno slavo in začel kovati načrte, ko mu jih je epidemija v aprilu 2020 prekrižala. Takrat je začel toniti v pozabo. Ljudje se niso smeli več družiti, nositi pa so se začele zaščitne maske, kar mu je onemogočalo, da bi ga kdo na ulici prepoznal. 


Burtsev z dvojnico Angeline Jolie

Zdaj živi v dvosobnem stanovanju z mačkami in upa, da bo po končani epidemiji znova lahko unovčil svoj videz, mu bo uspelo shujšati ter bo pridobil sponzorje nazaj ter bo služil na račun podobnosti s hollywoodskim zvezdnikom.


Dvojnik upa, da mu bo kdaj uspelo zasloveti
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del