Quantcast
Radio1_v_zivo


JUNAKI ČRNEGA PETKA!
Nagrajujemo | 13. 11. 2021 6:00
Ko vaš dom opremite z res vrhunskimi napravami, postanejo doživetja in občutja v njem res UAU.
Ključne besede:     Big Bang    UAU    nagrade    črni petek    junak
Bodi junak črnega petka
Bodi junak črnega petkaPoslušalec Marko iz Tržiča je postal UAU junak Slovenije! Osvojil je LED TV blagovne znamke Tesla, z diaoganlo kar 139 cm (55''), ki deluje s pomočjo operacijskega sistema Android in vam ponuja ure in ure sproščanja v zavetju vašega doma.

Čestitamo!

Več na www.bigbang.si/tesla

Na Radiu 1 vam predstavljamo Big Bang Črni petek. Bodi med prvimi, ki bodo izkoristili "UAU" popuste v Big Bangu. Posebne ponudbe predstavimo vsak dan v radijskih moderacijah, znižani izdelek pa objavimo vsak naslednji dan – junak Črnega petka zniža ceno izdelka, ki velja ves naslednji dan. Vsak dan nižamo ceno novemu izdelku, tako da spremljaj situacijo in izkoristi nore priložnosti.

Skupaj z Big Bangom imamo zate poseben izziv. Si tisti, ki si upaš stopiti korak iz povprečja, tisti, ki mu ni mar samo zase, ampak si želi nekaj narediti tudi za vse ostale? Potem sprejmi izziv in postani:

Junaki črnega petka!

Prijavi se v zgornji prijavnici. Če te pokličemo v eter in našteješ vsaj tri pojme ali stvari na določeno črko, prejmeš Big Bang bon v vrednosti 200 evrov. »Zrihtaš« pa lahko še dodaten popust v Big Bangovi akciji črnega petka za vso Slovenijo.

Splača se poslušati Radio 1 in kupovati v Big Bangu!

_______________


Poslušalec Edo je postal UAU junak Slovenije, saj je na spodnji izdelek »zrihtal« 48 EUR dodatnega popusta. Splača se kupovati v Big Bangu!

Dodatni popust velja samo v petek, 26. 11. 2021 do polnoči!

Kompaktni, ampak zmogljivi dron Mavic mini je idealni sopotnik, ki zmore ujeti vse vaše trenutke, kjerkoli ste. Skupaj z DJI Fly aplikacijo boste uživali v preprostem letenju in perspektivi, ki je drugje ne najdete.


Več na www.bigbang.si/dji-mavic-mini-2-fly-more-combo-dron-izdelek
Ko vaš dom opremite z res vrhunskimi napravami, postanejo doživetja in občutja v njem res UAU.

Vstopite v svet izjemnih popustov in bogate ponudbe črnega petka v Big Bangu, kjer vas čakajo blagovne znamke Beko, Gorenje, Bosch, Philips, Babyliss, Xiaomi, Realme, DJI, Tesla in še mnoge druge.

Big Bang vam poleg najnovejše UAU tehnologije ponuja tudi pester nabor odličnih storitev, kot so dostava, vnos in odvoz vaše naprave, ugodno financiranje in zavarovanja za vaše naprave.

Ponujamo tudi lastno, hitro dostavo po Ljubljani, s katero boste svoje naročilo prejeli v samo 3 urah* (izbrani izdelki).

Klub Big Bang je enostaven – članstvo je brezplačno, zvestobe pa ne izkazujete z zbranimi točkami in z njihovim unovčevanjem na izdelke, ki jih sploh ne potrebujete. Kot člana vas razvajamo s posebnimi popusti, ugodnostmi in izvrstno ponudbo, s pomočjo mobilne aplikacije pa je nabor najnovejših akcij vedno na dosegu roke – tako preprosto je.

Sodelujete lahko tudi v naši ekskluzivni Veliki nagradni igri, kjer nagrajujemo samo naše člane.

Več pa na www.bigbang.si

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del