Quantcast
Radio1_v_zivo


To je formula, s katero boš privarčeval 5.260 evrov v toliko tednih - začneš lahko že danes!
Uporabna vsebina | 14. 11. 2021 6:55
Bi rad nekaj privarčeval brez, da bi bil prikrajšan za ostale stvari? To so trije sistemi, ki delujejo!
Ključne besede:     varčevanje    sistem    načrt    denar    motivacija    plan    šparovček    formula
S tem sistemom varčevanja lahko privarčujete tudi več kot 5.000 evrov v 52-ih tednih

Zapravljanje denarja gre nekaterim lažje od rok, kot varčevanje, spet drugi pa bi lahko rekli obratno. Pa vendar ko pride čas za varčevanje, se mnogim zdi to misija nemogoče. Še preden se lotijo varčevanja, jih mine in ves denar zapravijo sproti. 

Najdite motivacijo, zakaj se boste sploh lotili varčevanja in se lotite sistema varčevanja, ki traja 365 dni! 

Kako privarčevati 671,61 EUR?

Začnete lahko danes ali pa 1.1.2022 in to z 1 centom, vsak dan pa znesek povečate za en 1 cent. 31. decembra 2022 boste v hranilnik pritaknili še zadnjih 3,65 evra. Na koncu leta na ta način privarčujete 671,61 evra. Izziva se lahko lotite tudi v obratni smeri in začnete z najvišjim zneskom – 3,65 evra, nato pa vsak dan zmanjšujete znesek za 1 cent. Tako boste januarja v šparovček prispevali več kot 100 evrov, nato se bo znesek vsak mesec zmanjševal, v decembru bomo tako na stran dali le nekaj manj kot pet evrov.

Kako privarčevati 1.378 EUR?

S tem sistemom boste v enem tednu privarčevali 28 evrov, v enem mesecu pa okoli 112 evrov. Na koncu leta pa se bo nabralo kar 1.378 evrov. To pa ni zanemarljiv znesek za relativno malo odrekanja.


(Klikni na sliko za povečavo)

Podoben znesek lahko privarčujete tudi po sistemu, kjer zneske dajete na stran tedensko. Vsak teden pa znesek povečate za en evro. Začnete torej z enim evrom prvi teden, dvema evroma drugi teden in končate z 52 evri zadnji teden.

Vrstni red lahko tudi obrnete in začnete z 52 evri ter zaključite z enim evrom na teden. Po takšnem sistemu boste v enem mesecu na stran dali največ približno 250 evrov, najmanj pa 10 evrov. Zneske lahko poljubno premešate in jih razporedite glede na vaše zmožnosti.

V 52 tednih privarčujte 5.260 evrov


(Klikni na sliko za povečavo)

Že nekaj časa po družbenih omrežjih kroži 52-tedenski načrt, s katerim lahko v enem letu privarčujete več kot 5.000 evrov. Po tem načrtu morate vsak teden na stran dati določen znesek. Ti zneski so precej višji od prejšnjih dveh načrtov, a tudi privarčevani izkupiček je na koncu občutno višji.

Najnižji tedenski znesek, ki ga po tem sistemu morate dati na stran, je 65 evrov, najvišji pa 170 evrov. Na koncu leta se bo na vašem varčevalnem računu nabralo kar 5.260 evrov, če boste sistemu pridno sledili.

Vir: Cekin.si
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del