Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko ženske izvedo, kaj je počel v preteklosti, ga ne bi želele v postelji - ona pa pravi, da je zaradi tega seks z njim najboljši
Ljubezen in odnosi | 7. 11. 2021 9:32
Preden sta se poročila, je spal s 126 ženskami - to je ne moti, ker je v postelji izkušen
Ključne besede:     par    ljubezen    razmerje    ženskar    seks    zadovoljstvo    sreča    zaljubljenost
Spal je s 126 ženskami, a je to ne moti - v postelji ni dolgočasen in precej izkušen

Britanka Courtney Hargreaves (23) in njen mož Elliot (24) sta od vsega začetka razmerja drug z drugim iskrena in prepričana sta, da je to tisto pravo, da lahko razmerje funkcionira. Lansko leto sta se poročila, danes pa sta presrečna starša dvema otrokoma.

Ko ju vprašajo, kaj je razlog, da je njuno seksualno življenje tako popolno, pa ima za to odgovor kar Courtney: ''On je spal s 126 ženskami, kar ga v postelji dela izkušenega in točno ve, kako me zadovoljiti. Zaradi vseh njegovih izkušenj seks ni nikoli dolgočasen. Divjega moškega je mogoče umiriti, prednosti pa so velike''.

Courtney torej ne moti, da je pred njo imel ogromno žensk, prav tako pa je zadovoljen on, saj je v celem svojem življenju spala le s štirimi.Spoznala sta se leta 2017 v klubu, ko jo je Elliot začel osvajati. Vsi njegovi prijatelji so ga poznali kot moškega, ki je znan potem, da rad skoči z ženskami v posteljo za eno noč ter je veljal za pravega ženskarja. Courtney je to izvedela od neke prijateljice in ga je odslovila. Dejala je, da ni želela biti še ena izmed njegovih ''trofej,'' ki mu jo bo uspelo spraviti v posteljo. Čez tri mesece sta se ponovno srečala in začela klepetati. Tokrat ni poskušal ničesar, želel se je le pogovarjati.

V njej je vzbudil zanimanje in ga je povabila na kavo, ki se je zavlekla dolgo v noč. Pristala sta v postelji in skupaj preživela fenomenalno noč. Naslednje jutro je Elliot od prijateljev prejel številne sms-e, češ ali jo je spravil v posteljo in kakšna je bila. Vse ji je pokazal, saj ni pred njo želel ničesar skrivati. Bila je presenečena nad njegovo odkritostjo. Nato pa ji je še priznal, da redno seksa od 18. leta naprej in je skoraj že vsako dekle iz kluba pripeljal domov. ''Jaz sem mu priznala, da sem v nasprotju z njim popolnoma neizkušena in sem malce zaskrbljena, da ga zdaj ne bom zanimala več,''
pove Courtney, ki niti ni pričakovala, da se bo v njo noro zaljubil.

Od tistega dne, ko je prvič prespala pri njemu, je tako tudi ostalo. Postala sta par in Elliota ni zanimalo nobeno dekle več razen ona. Takšnega ga prijatelji niso bili vajeni in spoznali so, da se je zares zaljubil. Po šestih mesecih skupnega razmerja je že zanosila, en mesec pred rojstvom prvega otroka, pa jo je zaprosil. Leto dni nazaj pa se jima je rodil že drugi otrok - hčerka. 

''Dokler nisem spoznal Courtney, me je zanimalo le ponočevanje, spanje z različnimi ženskami in niti ena ni v meni vzbudila zanimanja, zato je vedno ostalo le pri seksu. A ona je drugačna in to sem vedel od samega začetka. Zaradi nje sem se spremenil in postal boljša oseba,'' pove presrečni Elliot, ki ni nikoli verjel v pravo ljubezen ... dokler ni spoznal nje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del