Quantcast
Radio1_v_zivo


E-zdravnik na Radiu 1
Nagrajujemo | 5. 11. 2021 17:04
To bo teden v katerem se bomo spomnili vseh dobro poznanih zdravnikov.
Ključne besede:     e-zdravnik    Vzajemna    Radio 1    film    serija    vikend paket
E-zdravnika na Radiu 1


Na Radiu 1 se v tem tednu spominjamo najboljših zdravnikov, ki jih poznamo iz TV ekranov. S pomočjo namigov in poslušanjem odlomkov dobro znanih in zabavnih posnetkov iz filmov in nadaljevank, bodo poslušalci ugibali filmska imena likov zdravnikov, ki jih vsi poznamo. Spomnili se bomo ene najbolj popularnih serij v Sloveniji - Gorski zdravnik, pa Dr. Housa, pa zdravnikov iz legendarne Naše male klinike ...

To bo teden v katerem se bomo spomnili vseh dobro poznanih zdravnikov iz filmov in serij. Vendar s to posebnostjo, da bodo vsi samo zdravniki iz TV ekranov. Zato dobro poslušaj Radio 1 in odlomke filmskih imen likov zdravnikov iz TV filmov ali serij, se prijavi v zgornji prijavnici in vpiši ime iskanega filmskega imena lika zdravnika na določen dan.

Vsak izmed nas se kdaj znajde pred dilemo ali vprašanjem povezanim s svojim zdravjem ali zdravjem svojih otrok, kjer bi potreboval pravega zdravnika. In si predstavljate, da bi imeli možnost posveta z zdravnikom splošne oziroma družinske medicine brez obiska ordinacije in zamudnega čakanja? Sliši se nepredstavljivo. Ampak na Radiu 1 vam predstavljamo rešitev: Zavarovanje E-zdravnik.

To omogoča hiter dostop do slovenskega zdravnika splošne oziroma družinske medicine prek video posveta ali telefonskega klica. Brez obiska ordinacije. Brez zamudnega čakanja. In iz udobja varnosti doma. Za termin se enostavno naročite prek spleta ali klica in praviloma že naslednji delovni dan dobite termin.Priročna, dostopna in varna storitev v okviru zavarovanja E-zdravnik vam omogoča hiter dostop do zdravnika in posvet na daljavo za vas in vaše otroke, tudi za predobstoječa zdravstvena stanja. Zavarovanje E-zdravnik enostavno sklenete brez vprašalnika o zdravstvenem stanju, po enotni enotni premiji za vse zavarovance.

Za več informacij in naročilo obiščite vzajemna.si.

In še nagrada: med vsemi, ki boste sodelovali z nami v tem tednu skupaj z zavarovanjem E-zdravnik izžrebancu, ki bo pravilno ugibal za katerega zdravnika gre, v petek, 12. 11. 2021 podarimo nekaj za dobro počutje in zdravje: vikend razvajanje za 2 osebi v eni od slovenskih term, skupaj z zavarovanjem E-zdravnik za eno leto.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del