Quantcast
Radio1_v_zivo


Sovrstnice ji zavidajo, mnogi pa ji pravijo, da naj NEHA S TEM kar počne! Ena izmed žensk na sliki je drugačna ...
Zanimivo | 30. 10. 2021 9:44
Ženska na sredini fotografije ima 71 let, nosi mini krila, pete in je neverjetno gibčna
Ključne besede:     babica    seksi    šport    mladost    videz    ples    podoba    zgražanje    Keiko
Ko ljudem pove, koliko je stara, so šokirani. Ima namreč 71 let, videti je pa kot da je v začetku svojih 40-ih. 

Keiko Guest je 71-letnica iz Georgie, ki je povsem drugačna od večine svojih sovrstnic, saj je videti nadvse mladostno. Da pa bi svoj mladostni videz le še bolj izpopolnila, pa si je nekaj časa nazaj ustvarila Instagram in TikTok profil, kjer s svojimi sledilci deli zanimive video vsebine ter jih navdušuje s plesom. S posnetki želi spodbuditi ljudi, da niso nikoli prestari za uresničevanje svojih želja in da naj počnejo tisto, kar jih veseli, ne glede na to, koliko so stari. A gospa ne izgleda odlično le po videzu, temveč je za svoja leta še vedno v dobri formi. Dejala je, da je že celo življenje precej aktivna in svoj čas rada posveča športu, plesu in nadvse uživa v gibanju - to je tudi ključ do mladostnega videza.

Prav tako pa je pomembno s čim se prehranjuješ. Obožuje vso vrsto zelenjave, rada pa se pregreši tudi z mehiško hrano. Dodaja, da je pomembno, da v življenju ohranjaš ravnotežje in uživaš tako zdravo hrano, na trenutke pa se moraš tudi pregrešiti.Čeprav je videti za svoja leta fenomenalno, pa na ta račun ne prejema le pohval, temveč se sooča tudi s precej grdimi komentarji, češ, da je za svoja leta preveč vpadljivo oblečena in bi se morala oblačiti letom primerno. Mnogi jo celo obtožujejo, da ne pleše dobro, da ne zna hoditi v petah in da je povsem neprivlačna.''Menim, da v petah hodim bolje kot marsikatera dvajsetletnica,'' pove in doda, da je bila v preteklosti tudi balerina. Zelo rada se tudi liči in večkrat spremeni pričesko - nosi namreč lasulje. Je pa zelo dobra tudi s filtri, ki se jih na Instagramu precej rada poslužuje in svoj videz naredi še bolj mladosten.Njene prijateljice so mlajše od 40 let, a se v njihovi družbi ne počuti staro in dodaja, da so one tiste, ki jo ohranjajo razigrano, svežo in mladostno - predvsem pa srečno, da ima ob sebi osebe, ki jo spoštujejo in sprejemajo takšno kot je.

View this post on Instagram

A post shared by Keiko Guest (@keiko.at71)

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del