Quantcast
Radio1_v_zivo


Osvoji visokokakovostno gorivo OMV MaxxMotion Performance Fuels za CELO leto!
Nagrajujemo | 29. 10. 2021 17:11
To bo teden maXXimalno zabavnih zgodb s cest!
Ključne besede:     OMV    MaxxMotion    zgodbe    sanjska nagrada
Osvoji gorivo MaxxMotion za CELO leto!

Visokozmogljivi gorivi MaxxMotion Super 100plus ter MaxxMotion Diesel prinašata daljšo življenjsko dobo in maksimalno zmogljivost motorja, manj emisij in manj porabe, več kilometrov. MaxxMotion tako poskrbi, da ti bo tvoj avto še dolga leta maXXimalno služil in da bosta naredila maXXimalno število kilometrov.

Na Radiu 1 pa v tem tednu tvojo maXXimalno zabavno zgodbo s tvojim avtom menjamo za brezplačno visokokakovostno gorivo OMV MaxxMotion Performance Fuels za kar leto dni!

Preko SMS-a nam na 051 300 300, s ključno besedo »OMV« sporoči svojo najbolj zabavno zgodbo, ki se ti je zgodila s tvojim avtomobilom. Voditelji jutranjega Denis Avdić showa, bodo vsak dan z brezplačnim tankanjem goriva osrečili poslušalce, ki nam bodo zaupali svoje najbolj zanimive prigode, v petek, 5. 11. pa bodo med vsemi, ki nam boste pisali, izžrebali sanjsko nagrado za še več kilometrov in daljšo življenjsko dobo motorja - visokokakovostno gorivo MaxxMotion za kar CELO leto dni.

Vsak izmed nas se spomni kakšne dogodivščine s svojim avtomobilom. Zato jim bomo z veseljem prisluhnili.

To bo teden maXXimalno zabavnih zgodb s cest!Rešitev – končno našli nižjo ceno goriva!

Na Radiu 1 odkrivamo, kje lahko vrhunsko gorivo za vaš avto natočite za kar tri cente na liter ceneje! Namig: MaxxMotion na bencinskih servisih OMV!

Zagotovo je večina od nas v zadnjih tednih ob točenju goriva debelo pogledala številko, ki se je izpisala na agregatu. Cene energentov so na svetovnih trgih poskočile, kar se prenaša tudi na ceno goriva, ki jo plačamo ob obisku bencinskih servisov.

Na Radiu 1 skupaj z OMV Slovenija prinašamo rešitev. OMV namreč letos praznuje že 10 let ponudbe goriv višje kakovosti OMV MaxxMotion Performance Fuels, ki so rezultat dela strokovnjakov v eni najsodobnejših rafinerij v Evropi, rafineriji OMV v Schwechatu pri Dunaju. V luči praznovanja imajo zvesti člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE od 1. novembra do konca decembra kar 3 cente popusta na vsak liter goriva MaxxMotion 100plus ali MaxxMotion Diesel.10 let neprestanega razvoja goriv dandanes prinaša premium goriva MaxxMotion, ki podaljšujejo življenjsko dobo motorja, so okolju bolj prijazna, zagotavljajo manjšo porabo goriva in maksimalno zmogljivost tudi v zahtevnih zimskih razmerah ter voznikom prinesejo brezskrbnost kjerkoli in kadarkoli.

Prihajajo hladnejši dnevi in čas, ko obiskujemo tudi kraje z zelo nizkimi temperaturami. Zato vašemu motorju namenite najboljše in poskrbite za njegovo zanesljivost ter vašo brezskrbnost. Obenem pa si zagotovite prihranek v vaši denarnici. Postanite član Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE in vsak liter goriva MaxxMotion 100plus ter MaxxMotion Diesel natočite kar 3 cente ugodneje.

Več informacij o gorivih MaxxMotion

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del