Quantcast
Radio1_v_zivo


S seksom je čakala dva tedna, ko je ugotovila, kaj ''sanjski fant'' POČNE V POSTELJI - takoj je zbežala stran
Ljubezen & seks | 23. 10. 2021 11:27
''Želiš, da te naredim nosečo?!? Si želiš, da vate vstavim otroka in da vsi vedo, da si samo moja?!'' jo je spraševal med seksom
Ključne besede:     seks    prvi zmenek    katastrofa    partner    razmerje    razočaranost    govorica    intimnost
Žal ji je, da je svoj čas tratila za fanta, ki jo je v postelji razočaral

Eve Culling je na družbenem omrežju TikTok delila svojo izkušnjo s fantom, ki ga je spoznala pred kratkim, a jo je tako šokiral, da se je z njim tudi takoj razšla.

Po dveh tednih spoznavanja in druženja sta se odločila, da bosta le skočila med rjuhe, a si niti predstavljala ni, da bo tako hudo. Dejala je, da je bil popoln in je imel vse lastnosti, ki jih potrebuje fant za razmerje - očaral jo je, zato ni želela hiteti z njim v posteljo, da si ne bi o njej mislil najslabše, a ji je bilo žal.

Zdaj vsem svetuje, da s seksom ne čakajo predolgo, ampak to storijo kar na prvem zmenku, saj tako najbolje vidiš, s kom imaš opravka. 

In prišel je dan, ko sta se končno predala strastem. Niti sanjalo se ji ni, kakšen je ''sanjski fant'' v postelji, dokler se ni vzburil do te mere, da je začel med seksom govoriti. Eve je dejala, da z ''umazano'' govorico med seksom nima težav, a ne na način, kot jo je uporabil on.

''Želiš, da te naredim nosečo?!? Si želiš, da vate vstavim otroka in da vsi vedo, da si samo moja?!'' Si želiš zanositi z mano?!?'' to so bile besede, ki so dekle odbile in v tistem trenutku je spoznala, da z njim ne želi nadaljevati.

Še bolj neprijetno pa ji je postalo, ko je želel, da tudi ona začne govoriti in je nenehno ponavljal: ''Daj, govori mi ... govori mi umazane stvari ...'' To jo je popolnoma odvrnilo od tega, da z njim nadaljuje, čeprav sta se v teh dneh druženja zelo povezala in se razumela, a je seks nekaj, kar ji pomeni veliko ter tega ne bo prenašala.
@eveculling

Instagram @ eveculling ##TakeTheDayOffChallenge

? Calm LoFi song(882353) - S_R
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del