Quantcast
Radio1_v_zivo


V šoping z Radiem 1 in banko Sparkasse
Nagrajujemo | 22. 10. 2021 17:01
Osvoji vikend s Twingom Electric in 500 evri žepnine
Ključne besede:     Sparkasse    banka    Twingo Electric    žepnina    šoping
Osvoji vikend s Twingom Electric + 500 EUR žepnine!

V banki Sparkasse vsem novim imetnikom kartice Sparkasse Mastercard podarijo 15 evrov, z malo sreče pa lahko osvojite kar avto Renault Twingo Electric. In električnega Twinga bo lahko preizkusil tudi eden izmed poslušalcev Radia 1, ki bo imel največ sreče v tem tednu. Skupaj z banko Sparkasse namreč podarjamo avto Twingo Electric in 500 evrov žepnine za ves vikend. Kot nalašč, da si privoščita en super izlet z novo igračko.

To pa še ni vse.

Banka Sparkasse je poskrbela še za eno presenečenje. Ekipo najbolj poslušanega jutranjega radijskega programa v Sloveniji, Denis Avdić šova namreč v studiu čaka kartica Sparkasse Mastercard. In tudi od tega boste kar nekaj imeli poslušalci. Vsak dan v tem tednu bo s kartico Sparkasse Mastercard zapravljal eden izmed članov jutranje ekipe. Ti pa lahko ugibaš kaj je kupil.

Na 051 300 300 pošlji SMS s svojimi podatki in ključno besedo BANKA ter pripiši katero stvar/storitev je kupil jutranji voditelj. Če te pokličemo in uganeš, kaj je jutranji voditelj kupil, to obdržiš.

V petek pa izmed vseh, ki boste sodelovali v nagradni igri, izžrebamo enega, ki bo prejel vikend razvajanje. Avtomobil Twingo Electric bo tvoj za cel vikend, poleg tega pa prejmeš še 500 evrov žepnine.

Z banko Sparkasse in kartico Mastercard do električnega Twinga! Vsem novim imetnikom kartice Sparkasse Mastercard podarimo 15 €, z malo sreče pa lahko osvojite Renault Twingo Electric! V sodelovanju z Mastercard, Sparkasse Leasing in Pleško Cars bomo 1 srečnemu imetniku nove kartice Sparkasse Mastercard podarili popolnoma nov Renault Twingo Electric.

Sodelujte v nagradni igri prek: www.sparkasse.si. Pridružite se vsem, ki verjamejo vase in v udobno življenje. Z Udobnimi paketnimi računi na banki Sparkasse nagrajujemo lojalnost s popusti in nudimo številne brezplačne storitve paketnih računov.

Pravila za sodelovanje