Quantcast
Radio1_v_zivo


Prezračimo Slovenijo!
Nagrajujemo | 22. 10. 2021 17:01
Ugani zvok narave v programu Radia 1 in svežino narave v tvoje stanovanje prinese prezračevalni sistem LUNOS.
Ključne besede:     Lunos    prezračevalni sistem    zvok    svežina    stanovanje
Ugani zvok in osvoji prezračevalni sistem Lunos!

Na Radiu 1 vam predstavljamo vrhunske prezračevalne sisteme LUNOS. Ti ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni. Dodatno ponujajo tudi znatne prihranke pri ogrevanju – ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških.

Če zraven dodamo še skoraj neslišno delovanje smo pri popolni rešitvi, ki v vaš dom prinaša svežino narave! In zdaj je pravi čas, da Prezračimo Slovenijo. Vrhunski sistemi LUNOS so na voljo z kar 50% popusta!


Čas je,da: Prezračimo Slovenijo.
 In svežino ter zvok narave smo ujeli tudi na Radiu 1.

Prijavi se z SMS-om na 051 300 300, ter ključno besedo LUNOS in zvokom iz narave, katerega na posamezni dan iščemo. Če boš pravilno ugibal za kateri zvok gre in če te izžrebamo, te bosta popoldanska voditelja Klepač in Gustinčič poklicala v radijski program in preverila tvoje poslušanje.  V kolikor ti uspe, si v petkovem (29. 10.) žrebanju za odlično nagrado: prezračevalni sistem LUNOS za celo stanovanje ali hišo.

Ugani zvok narave v programu Radia 1 in svežino narave v tvoje stanovanje prinese prezračevalni sistem LUNOS. Ta poskrbi za varčevanje z energijo, odpravo odvečne vlage, skoraj neslišno delovanje in ima tudi možnost filtra proti alergijam. Montaža pa je povsem enostavna. In kar je najbolje: vrhunski sistemi LUNOS so ta trenutek na voljo z kar 50% popusta!
PREZRAČIMO SLOVENIJO!

Ker želimo prezračevalne sisteme Lunos narediti bolj dostopne in jih približati celotni Sloveniji, smo za vas pripravili prav posebno akcijo v kateri vam ob nakupu novih, revolucionarnih prezračevalnih enot i-Vent pripada 50% popusta!

I-VENT. REVOLUCIJA V PREZRAČEVANJU!

Pametna prezračevalna enota i-Vent kot novost v decentralnem prezračevanju. Izjemno enostavna za vgradnjo, primerna za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja, kot tudi v novogradnje. Temelji na pretoku zraka v celotnem bivalnem območju z enostavnim upravljanjem preko aplikacije, ki je kompatibilna z sistemoma Android in iOS. Sistem deluje brez hrupa in škodljivih snovi, kot tudi brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov. Prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka pa bosta poskrbela, da ne bo prišlo do prepihov.

Pridružite se več kot 20.000 zadovoljnim uporabnikom. Lunos!

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del