Quantcast
Radio1_v_zivo


V samo pol leta je zaradi drog postal ''živi mrtvec'' - njegova družina ne more verjeti, kakšen je danes
WOW | 17. 10. 2021 9:11
Danes ima 29-let in živi popolnoma drugačno življenje - hvaležen, da je živ
Ključne besede:     droge    heroin    okrevanje    sin    mama    brezdomec    videz    preobrazba
Pri 27-ih letih si je skoraj uničil življenje, danes pa je povsem drugačen

Jennifer Salfen Tracy je 2 leti nazaj na splet objavila žalostno fotografijo 27-letnega sina Cody-ja, ki je zapadel v droge in vsem želela sporočiti, kako so nevarne ter kaj se zgodi s človekom v zelo kratkem času. Njen sin je pristal na heroinu in metamfetaminu ter se v 7-ih mesecih spremenil do neprepoznavnosti. Močno je shujšal, njegov obraz je upadel in videti je bil kot živi mrtvec. 


Cody je danes zdrav, mlad in družinski fant, ki živi popolnoma drugačno življenje

Nikoli si ni mislila, da bo prav njen sin tisti, ki mu bodo droge skoraj uničile življenje in kakšno gorje bo s tem prinesel svoji družini. Bila je obupana in žalostna, ko je videla, kaj se dogaja z njim ter ni vedela, kako naj mu pomaga. 

Njegovo življenje je postalo pravi pekel, ostal je brez službe in se cele dneve potikal po ulicah, kjer je prosil za denar, da bi si lahko kupil druge. V nekem hipu je postal brezdomec, od njega več mesecev ni slišala ničesar. Dejala je, da ni spala več noči, saj je nenehno premišljevala o njem in se spraševala, kako naj ga potegne ven iz tega.


Svoj prosti čas posveča tudi športu, rad pa obiskuje tudi fitnes

In tako se je nekega dne zgodil čudež.
Codyja so rešili s ceste in ga odpeljali na odvajanje. Zavedal se je, da pot ne bo lahka in da po prestal pravi pekel. A uspelo mu je. Z močno voljo se je rešil drog in ozdravel. Še vedno redno obiskuje sestanke in dela na tem, da se nikoli več ne približa drogam. Hvaležen je celi svoji družini, da mu je stala ob strani, še posebej mami, ki ni nikoli izgubila upanja vanj. 

''Izjemno sem ponosna na njegovo trdo delo in predanost k temu, da okreva. Pot do okrevanja ni bila lahka, hudo je trpel, a se je izplačalo. Danes je povsem druga oseba, ima družino, svoj prosti čas posveča športu in fitnesu. Vidim, da se znova veseli življenja in uživa v malih stvareh. Nikoli ne bom mogla biti bolj ponosna nanj,'' pove Jennifer.


Cody obožuje otroke in srečen, da je znova lahko v objemu svoje družine
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del