Quantcast
Radio1_v_zivo


Shujšala 76 kilogramov in za svoj 40. rojstni dan vse presenetila s tako PREOBRAZBO!
WOW | 14. 10. 2021 9:36
Edini izhod je videla v operaciji želodca
Ključne besede:     operacija    debelost    suha    želodec    dieta    teža    kilogrami    debela
Britanka je imela dovolj odvečne teže

Mama treh otrok je razkrila, kako je zapravila 27 tisoč evrov za telo svojih sanj. Shujšala je za neverjetnih 76 kilogramov.

Angharad Binns, iz Stevenagea u Hertfordshireu je za operacijo želodca začela varčevati pri 35-ih letih, ko je imela dovolj svojega videza. Njen cilj je bila 40-ka, ki jo bo dopolnila novembra. Danes ima samo 57 kilogramov in nosi konfekcijsko številko 36.Holistična terapevtka je poskusila z vsemi možnimi dietami, a nič ni pozdravilo njenega problema s prenajedanjem.

»Rabila sem nekaj, da bi to zaustavilo, saj sem bila zmožna pojesti celo škatlo piškotov, vrečko čipsa, dvakrat dnevno pa sem si hrano naročevala domov. Najraje kitajsko hrano, vse od rezancev, riža, piščančjih kroglic in še marsičesa. Prenajedala sem se, ker sem bila preveč čustvena. Jedla sem, ko sem bila srečna, žalostna, pod stresom ali v skrbeh. Želela sem si prekiniti ta začarani krog,« je dejala mamica treh otrok.

Njen dedek je v 92 letu umrl in ji zapustil veliko denarja, zato se je odločila, da si bo privošila obvod želodca. Nato sta sledili še operaciji trebuha in odvečne kože na rokah. Po enem mesecu ponosno pokaže svojo novo postavo.»Za 40. rojstni dan sem si zaželela novo življenje, saj sem bila ujetnica v lastnem telesu. Bilo je težko, ampak vredno. Za mentalno zdravje sem skrbela s sprehodi z mojima dvema kužkoma. Srečna sem, da sem dosegla cilj in lahko oblečem, kar želim. Samozavestna sem in zbujam se z nasmehom na licu. Še nikoli nisem bila tako srečna,« je razložila.

Pravi, da želi s svojo zgodbo pomagati ljudem, ki imajo težave s težo in ne vidijo luči na koncu tunela. Ona je dokazala, da je vse mogoče in če imaš cilj, te nič ne more ustaviti.
»Res sem zapravila veliko denarja, ampak sreča nima cene,« je zaključila.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del