Quantcast
Radio1_v_zivo


Objavila sliko z dojenčkom in prejela ogromno čestitk! Kar je ZAPISALA zraven slike, pa je mnoge HUDO ZMEDLO!
Starševstvo | 6. 10. 2021 8:04
Nihče ne more verjeti, da v rokah držita vnukinjo!
Ključne besede:     Jenni Medlam    Richard    babica    dedek    mladost    vnukinja    hčerka    starši    ljubezen    bizarno
Nihče ne more verjeti, da to ni njuna hčerka, ampak vnukinja!

34-letna Jenni in njen 35-letni mož Richard Medlam sta v mesecu juniju dobila svojo prvo vnukinjo. Nujna hčerka, komaj 17-letna Charmaine je namreč rodila deklico Islo-May. Novopečena stara starša svojo hčerko podpirata in je ne obsojata, saj sta bila tudi sama rosno mlada, ko sta prvič postala starša.


35-letnik in 34-letnica sta postala že stara starša (Foto: Facebook)

Pravita pa, da so ljudje precej šokirani, ko svojo vnukinjo z vozičkom peljeta na sprehod in jima povesta, da to ni njuna hči, temveč vnukinja. Marsikdo jima ne celo ne verjame.

Jenni je dejala, da sta bila oba z Richardom sprva šokirana, ko jima je hčerka povedala, da je noseča. Kljub temu je nista obsojala, ampak ji ves čas nosečnosti stala ob strani, prav tako ji pomagata tudi sedaj. 17-letnica živi pri starših, prav tako njen fant.

Pravita, da ju ne moti, ker sta tako mlada babica in dedek ter dodajata, da bosta morda lahko kaj kmalu spoznala celo svoje pravnuke. Vnukinja je še bolj povezala družino in v hišo prinesla ogromno ljubezni.Ko je na Facebook objavila fotografijo dojenčice in zraven zapisala: ''Vnukinja,'' je velika večina ostala brez besed. 

''Čeprav si mlad starš lahko še vedno uživaš življenje,'' pove Jenni in doda, da to ni več tabu tema. Vse več bi moralo biti mladih staršev, ki lahko potem, ko otroci odrastejo še vedno uživajo življenje in imajo ogromno energije za uresničevanje svojih želja.


To je njuna hčerka, ki je v mesecu juniju postala mamica (Foto: Caters News Agency)

Kakšne cilje pa ima mlada mamica za v prihodnje? Jenni pove, da bi hčerka rada odšla študirati - veseli jo kozmetika in ličenje. Verjame, da ji bo uspelo, saj biti mlad starš ni nekaj, ob čemer se življenje konča - ampak šele začne.

Imata pa mlada zakonca poleg Charmaine še dve hčerki, danes 13-letno Chelsey in 10-letno Scarlett. Mladi teti sta izjemno srečni in z veseljem popazita ter pocrkljata malo Islo-May.


Mlada starša imata tri hčerke na katere sta zelo ponosna (Foto: Facebook, leto: 2019)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del