Quantcast
Radio1_v_zivo


Iščemo NAJ MOJSTRE v Sloveniji!
Nagrajujemo | 8. 10. 2021 17:01
Sporoči, kdo je po tvojem najboljši mojster in se mu pred vso Slovenijo zahvali za pomoč!
Ključne besede:     Ceresit    naj mojster    Slovenija    zahvala    Ceresit klub
Teden mojstrov na Radiu 1

Ko začne zamakati kopalnica, ali v njej odpade kakšna ploščica, ko fuge niso več tako bele kot so bile pred leti, ko se pokvari pomivalni stroj ali se odločamo za konkretno adaptacijo stanovanja ali hiše, šele takrat spoznamo, da je poznati dobrega in zanesljivega mojstra zlata vredno. Prepogosto so nam namreč mojstri, ljudje s specifičnimi znanji, izkušnjami in spretnostmi kar nekaj povsem samoumevnega.

Ste med tistimi, ki poznate dobrega mojstra? Takega na katerega se lahko zanesete ali pa vas je presenetil, ko ste ga najbolj potrebovali? Na Radiu 1 skupaj s Ceresitom, eno izmed najstarejših blagovnih znamk s področja gradbenih tehnologij, v tem tednu postavljamo mojstre na prvo mesto. Prihaja:

Teden mojstrov na Radiu 1

Preko SMS-a nam na 051 300 300 skupaj s svojimi podatki in ključno besedo ''NAJ MOJSTER'' sporoči, kdo je po tvojem najboljši mojster in se mu pred vso Slovenijo zahvali za pomoč. Je to nekdo, ki je poskrbel, da vsak dan znova uživaš v vrhunski kopalnici, tisti, ki se je na tvoj klic odzval sredi vikenda in te rešil pred poplavo? Sosed, ki je vedno pripravljen na pomoč? Ali kar tvoj mož, ki se ne ustraši nobenega izziva in v hiši in okoli nje vse postori kar sam? Koga bi želel pohvaliti ali pa povedati, da si nanj ponosen, kar pred vso Slovenijo?

Teden mojstrov na Radiu 1 pripravljamo skupaj s Ceresitom. Blagovno znamko, ki s široko ponudbo profesionalnih izdelkov pomaga mojstrom in obrtnikom pri hidroizolaciji, popravilih in obnovi, lepljenju, tesnjenju in prevlekah, vgradnji in izolaciji. In Ceresit predstavlja Ceresit klub. Kraj, kjer so mojstri doma.

Včlani se v brezplačni Ceresit klub in si zagotovi, da boš vedno prvi prejel vse informacije o novih izdelkih, posebnih promocijah in predvsem zanimivih strokovnih webinarjih! Več informacij izveš na www.ceresit.si.

Zdaj je pravi čas, da se prijaviš in nekomu polepšaš dan. Teden mojstrov na Radiu 1: skupaj s Ceresitom!

Opozorilo: Tvoj mojster lahko hitro postane prezaposlen!Imate občutek, da nikjer ne izveste informacij, ki so za Vas pomembe?

Se Vam zdi, da so vsa omrežja in vsi kanali polni informacij, nikjer pa ne izveste bistva in odgovora na Vaše vprašanje? Obiščite naš Ceresit Klub, kjer Vam na enem mestu ponujamo informacije, ki so za Vas pomembne. Tukaj boste iz prve roke izvedeli informacije o Ceresit novih izdelkih, promocijah, nagradnih igrah in prihajajočih webinarjih.

Pri Ceresitu se zavedamo, da živimo v takšnem obdobju, ko je čas ključnega pomena. Prav zaradi tega smo ustvarili Ceresit Klub – da Vam prihranimo čas in omogočimo potrebne informacije na enem mestu.

Ceresit Klubu se lahko pridružite tukaj! 

Henkel je svetovni vodilni proizvajalec lepil, saj ponuja širok izbor inovativnih rešitev lepljenja. Njegova blagovna znamka Ceresit pa najstarejša blagovna znamka z več kot 110 let tradicije. Ceresit rešitve temeljijo na neprenehnem izboljšanju kakovosti in izkušnjah.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del