Quantcast
Radio1_v_zivo


Nevesta je na svoj poročni dan močno trpela, a tega ni želela pokazati! Mož in hčerki so upali, da bo zdržala do konca
Žalostno | 2. 10. 2021 8:25
Mesec dni po poroki je umrla, v 32-letu starosti
Ključne besede:     poroka    rak    smrt    žalostno    družina    mladost    prsi    bolezen
Foto: SWNS

31-letni Sinead in 33-letnemu Liamu sta se v 12-ih letih razmerja rodili dve deklici, danes 7-letna Paige in 10-letna Georgie. Živeli so normalno družinsko življenje, ko se je Sinead življenje čez noč spremenilo. Leta 2019, ko je imela 29 let, je med pregledovanjem dojk zatipala malo bulico in se naročila k zdravniku.

Kasneje je svoj termin prestavila zaradi službenih obveznosti - takrat se ji niti sanjalo ni, da bi ji morda ravno to rešilo življenje, če bi pravočasno ukrepala, hkrati pa ni niti pomislila na to, da bi lahko že pri 29-ih zbolela za rakom.


Foto: SWNS

V začetku leta 2020 pa je znova obiskala zdravnika, da bi preveril, kaj se dogaja, a na začetku niso odkrili ničesar. Tudi zdravniki so menili, da je premlada za raka na prsih.

Njen partner Liam pa je vztrajal pri tem, naj se vrne in naredi dodatne preiskave ali pa naj gre na preventivno operacijo. Takrat je sledil šok, ki ga ni pričakoval nihče. Odkrili so ji raka dojke, v 4. fazi, ki se je razširil po celem telesu. Diagnoza jo je pretresla. 

Celih 12 let sta sanjala o dnevu, ko se bosta lahko skupaj poročila in ta dan le dočakala. Poročila sta se, le mesec dni po poroki pa je umrla v 32-letu starosti.

Foto: SWNS

Liam je dejal, da je bila na poročni dan presrečna, a se ni počutila dobro, saj je bolezen že močno napredovala. Bolečino in slabo počutje je skrivala za nasmehom in se trudila biti kar se da močna. Vedela je, da so ji dnevi šteti.

''Vsi so jo imeli radi, bila je neverjetna oseba. Nihče ni imel o njej za povedati nič slabega. Pretreseni smo. To je tragična izguba, ki nas bo zaznamovala za vedno,'' je po ženini smrti povedal Liam in dodal, da naj si ženske redno pregledujejo prsi ter so bolj dovzetne za preglede, da ne bo prepozno, kot je bilo pri njej.
 

Foto: SWNS
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del