Quantcast
Radio1_v_zivo


Tina Maze objavila, kaj je storila in postala tarča žaljivk ljudi, ki so jo nekoč oboževali! Si res zasluži tako grde besede?!
Zanimivo | 20. 9. 2021 10:05
''Bil Sem velik Fan. BIL. Janšistka naj odje*e nazaj v IT,'' je zapisal ljubljanski član mestnega sveta
Ključne besede:     Tina Maze    covid    cepljenje    obtožbe    žaljivke    komentarji    cepivo
Tina Maze se je cepila in zaradi tega pristala na tapeti grdih obtožb, ki si jih po mnenju mnogih ne zasluži

Nekdanja najboljša slovenska alpska smučarka Tina Maze se je znašla na tapeti obtožb, po tem, ko je javno delila, da se je cepila proti covidu-19.

Fotografijo, kjer kaže roko, kamor je prejela prvi odmerek cepiva je objavila na svoj Instagram profil, ko so jo nekateri začeli ''napadati,'' češ da se je prodala za dober denar, da se je prodala farmacevtski mafiji, da je ''janšistka'' in podobno. 

*(Na koncu članka zapis dekleta, ki Tino podpira: ''Zdaj, ko se je odločila nekaj zase in za svoje telo jo pa sovražite. Zdaj pa ni več vaša/naša?'')

View this post on Instagram

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83)


Nanjo pa se je spravil tudi član ljubljanskega mestnega sveta in poskrbel za sila neprimeren ter žaljiv komentar. Janez Stariha, samooklicani ''župan kolesarske Ljubljane'' je Mazejevi očital, da je ''janšistka''.

Na Twitterju je delil njeno fotografijo in zapisal: ''Bil Sem velik Fan. BIL. Janšistka naj odje*e nazaj v IT.''
Se je pa med nekaterimi neprimernimi komentarji, ki Tininega cepljenja ne odobravajo oglasilo tudi eno dekle, ki jo v tem podpira in je  zapisalo tekst, ki bi moral marsikomu dati misliti:

Ko je Tina dobro smučala in dosegala zmage, ste jo imel radi dobesedno vsi, jo nosil po rokah, bili ponosni, da je naša, jo pohvalili, ste bili na njeni strani in smo skupaj bili veseli na njen uspeh.

Zdaj, ko se je odločila nekaj zase in za svoje telo jo pa sovražite. Zdaj pa ni več vaša/naša? Zdaj je samo se en navadni nihče kljub temu da nam je priborila milijon pokalov, globusov. Da se tako delimo ni več normalno. Tina je razlog, da nas poznajo povsod po svetu.

Takšni komentarji niso fer. Prehitro ste pozabili, kaj je dala domovini. Vsak naj posluša svoje telo in se odloči zase. Tina Maze si pa tega v tem trenutku ni zaslužila, ne glede na vse. Ne glede na to, kaj je naredila danes, včeraj ali bo naredila jutri, je oseba na katero bi morali biti Slovenci samo ponosni in nič drugega.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del