Quantcast
Radio1_v_zivo


Bilo že dogovorjeno: Auer bi v Slovenijo pripeljal MICHAELA JACKSONA! Nekdo doma mu je podrl načrte!
Svet slavnih | 19. 9. 2021 10:56
Stojan Auer je bil eden najbolj priljubljenih voditeljev v 90-ih
Ključne besede:     stojan    auer    poglej    zadeni    michael    jackson    
Stojan Auer bi v Slovenijo lahko pripeljal kralja popa

Na Radiu 1 je ta vikend vse posvečeno največjim glasbenim hitom 90-ih. Če omenjamo 90-ta, ne gre brez omembe šova Poglej in zadeni z voditeljem Stojanom Auerjem!

Takrat so v Slovenjo hodili Backstreet boys, Nsync, Kelly Family, DJ Bobo,... In vsa ta zveneča imena je v Maribor pripeljal Stojan Auer, ki je med leti 1992 in 1997 navduševal v oddaji Poglej in zadeni.

Ekipa Denis Avdič Showa je v petek Stojana poklicala in z njim obujala spomine na nostalgične čase. Auer je zaupal, da so bili glasbeniki zelo sproščeni in prav nič zvezdniški. Poslušaj, kam so med drugim odpeljali Justina Timberlakea in kaj so z njim počeli!

Stojan Auer o tem, kaj je Justin Timberlake počel na Pohorju

Je pa Auer razkril še eno zelo sočno podrobnost. Vse je bilo namreč že dogovorjeno, da v Slovenijo na lastne stroške pride sam kralj popa Michael Jackson, ki bi nastopil na dobrodelnem koncertu! 

Auer in ekipa so takrat namreč zbirali denar za pediatrično bolnišnico. In tik pred ciljem je Auerja in Jacksona ustavila RTV Slovenija, ki zaradi TEGA ni dovolila Jacksonu nastopa na javni televiziji! Poslušaj!

Zakaj nacionalna televizija ni dovolila, da v Slovenijo pride Michael Jackson