Quantcast
Radio1_v_zivo


33-letnico OBSOJAJO, ker bo fantu poklonila TO darilo: "To je največji strah vsake ženske"
Ljubezen & seks | 16. 9. 2021 14:31
Pravi, da je to njegova dolgoletna želja
Ključne besede:     punca    fant    ljubezen    trojček    darilo    presenečenje    božič
33-letnica bo fantu pripravila veliko presenečenje

"Organizirala bom ménage à trois v hotelu s petimi zvezdicami. To bo prava poslastica. Verjamem v monogamijo in nikoli ne bi prevaral Brada. To vidim kot nekaj zabavnega,« je dejala Britanka.

To bo seks z drugo žensko, je razkrila 33-letna Bonnie Locket, manekenka iz Velike Britanije. Odločila se je, da bo svojemu fantu za božič podarila nekaj, kar si bo zapomnil do konca življenja, saj nima pojma, kaj podariti nekomu, ki ima vse.

»Ménage à trois z drugo žensko je njegova velika fantazija. O tem sva veliko govorila, vendar mislim, da ne verjame, da sem pripravljen to storiti. V zvezi sva že deset let,« je dejala Bonnie, ki je že našla žensko, ki bi jima delala družbo.

»Nekega večera sem bila zunaj s prijatelji in spoznala dekle, za katero mislim, da bi bilo popolno za to. Pijani sva se o tem pogovarjali in si izmenjali številke, kasneje pa sva govorili še trezni. Ne živi predaleč, zato sva se dogovorili, da bo prišla dan pred božičem,« je povedala Britanka, ki je naletela na zelo negativne komentarje.

"Ali si normalna? To je največji strah vsake ženske. Kaj pa, če mu seks z drugimi postane tako zelo všeč, da boš kmalu ti izpadla iz igre?"Bonnie namerava določiti nekatera pravila, da se prepriča, da ne bo neprijetnih presenečenj.

»Nisem ljubosumna in deljenje je zabavno, vendar bomo to storili le enkrat. Oživili bomo svojo fantazijo in to je to,« je dodala.

Ménage à trois bo organiziran v hotelu s petimi zvezdicami.

»To bo prava poslastica. Sem zelo odprta oseba, vendar si želim, da to ne bi imelo nič skupnega z našim življenjem doma. Potem gremo lahko v bar na pijačo in vsak po svoje. Konec koncev je to le fantazija," sklene Bonnie.
@bonnielocketxo

Did u get any right??

? original sound - Bonnie Locket
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del