Quantcast
Radio1_v_zivo


Poslušalec Avdiću iz prve roke opisal dogajanje na protestu - vse je bilo mirno, dokler proti večeru niso prišle TE OSEBE!
Slovenija | 16. 9. 2021 10:44
Protestniki so se zbrali v mirnem duhu, proti večeru pa so nastopili incidenti - prišli so zamaskirani ljudje
Ključne besede:     protest    nasprotniki    PCT    Slovenija    policija    parlament    september 2021    cepljenje    covid
Poslušalec opisal, kaj se je dogajalo na protestu

Včerajšnji protest pred parlamentom se ni končal dobro, čeprav so protestniki tja prišli v dobri veri, prepričani, da bo vse potekalo mirno. Kmalu so se zgodili incidenti, ukrepati je morala policija z vodnimi topi in pridržati nekaj oseb. Nekateri pravijo, da so se proti večeru na samem prizorišču pojavile zamaskirane osebe, ki so nosile črne rokavice in začele razgrajati - vsi protestniki so nastradali in bili vrženi v isti koš, čeprav je protest sprva potekal povsem mirno.

Avdić je prejel klic poslušalca, ki je bil včeraj na protestu in nam je iz prve roke zaupal, kaj se je v resnici dogajalo. Dejal je, da je bilo vse načrtovano v mirnem duhu in v dobri veri, da se protest izpelje brez incidentov - a temu žal ni bilo tako. 

''Vse je bilo mirno, dokler niso prišli določeni posamezniki iz Tivolija ...''
Poslušalec opisal včerajšnji protest, ki se ga je udeležilV Denis Avdić Show so prejeli tudi klic poslušalke, ki se je včeraj prav tako udeležila protesta. Dejala je, da so vsi prišli tja z dobrimi in mirnimi nameni, dokler se niso proti večeru pojavili zamaskirani ljudje - takrat so se začeli incidenti.

''Ko se je zvečerilo, so se pojavili zamaskirani ljudje''
Poslušalka o včerajšnjem protestu:Na Facebooku pa smo zasledili tudi zapis, ki se je začel množično deliti in pravi takole:

Nočem biti udeležen v nobeni covid-19 debati, nočem govoriti o nobenih ukrepih, ne zanimajo me mnenja cepljeni/necepljeni. Nočem biti del te norije. Rekel bom pa samo to. Znašati se nad mladimi uslužbenci bencinskega servisa, natakaricami, medicinskimi sestrami oz. delavci nasploh, zaradi zahtev vlade, je stvar, ki odraslemu moškemu/ženski ne bi smela biti ravno v ponos.

Pa vendar si ploskate, lajkate in ste frajerji na Facebooku. Ker ste nadrli 22-letno natakarico ali pa 27-letnega poštarja. Ali pa ste recitirali člene ustave celemu bencinskemu servisu. Ali pa grozili medicinski sestri, ki vam bo mogoče nekoč, ko boste poškodovani brisala usrano rit.


Spravljate se na ljudi, ki so že ves ta čas dolžni upoštevat PCT, nositi maske cele dneve in nimajo ničesar poleg pri odločitvi, kje in kako bo moralo PCT upoštevati. Jim pa grozi neprimerno večja kazen, njim samim in delodajalcem, če tega ne bodo upoštevali in zahtevali.

Da povzamem, jezen si na vlado, vso nabrano jezo pa boš sprostil na nekega 20 let mlajšega zaposlenega, po možnosti še nežnejšega spola in se ob tem še posnel, da boš glavna zvezda socialnih omrežij.

To pa je neko je*eno novodobno junaštvo. Vse za lajke.

DODATEK: Če bo kateri ta sestavek razumel, kot da si želim govorit o smiselnosti ukrepov, politiki ipd., naj po domače povedano lepo odje*e nekam drugam.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del