Quantcast
Radio1_v_zivo


Zavihajmo rokave in očistimo Slovenijo!
Nagrajujemo | 17. 9. 2021 17:00
Omogočimo Sloveniji, da ponovno »zadiha«.
Ključne besede:     Zavarovalncia Merkur    očistimo Slovenijo    odlagališča    projekt
Zavihajmo rokave in očistimo Slovenijo!

Ponosni smo na lepote Slovenije in ob tem spodbujamo odgovoren odnos do okolja. Smeti tako nikoli ne odvržemo v naravo in s tem smo zgled tudi drugim. Prepričani pa smo, da tudi vas kdaj zaboli srce ob pogledu na divje odlagališče.

Skupaj z Merkur zavarovalnico smo se odločili, da preidemo od besed k dejanjem. V kolikor kje v Sloveniji poznate divje odlagališče, nam preko SMS sporočila na 051 300 300 sporočite njegovo lokacijo, mi pa bomo poskrbeli, da bodo izbrana očiščena. Naša ekipa si bo odlagališča najprej ogledala in skupaj z Merkur zavarovalnico zavihala rokave. Skupaj bomo očistili odlagališča po vsej Sloveniji. To bosta tedna dobrih zgodb in veselja ter dobrega dela.Dogodek bomo spremljali s kamerami, v radijskem programu pa poslušali izjave poslušalcev,

Omogočimo Sloveniji, da ponovno »zadiha«. Zavihajmo rokave in očistimo Slovenijo, projekt Radia 1 in Merkur zavarovalnice!

Vi vidite človeka, mi čudež!

Fotogalerija: Pred vikendom smo čistili odlagališče v Ljutomeru (7 slik)

Oglejte si galerijo slik


Fotogalerija: Deželak je skupaj z ekipo čistil odlagališče v Kranju (5 slik)

Oglejte si galerijo slik
Miha je z ekipo očistil odlagališče v Kranju


Fotogalerija: KinGa sta čistila slovensko morje in obalo v Portorožu skupaj s potapljači in predstavniki Merkur zavarovalnice (30 slik)

Oglejte si galerijo slik
Foto: Darja Štravs Tisu


Fotogalerija: Deželak je skupaj z ekipo čistil odlagališče v Krškem (11 slik)

Oglejte si galerijo slik
Foto: Andraž Henigman


Fotogalerija: KinGa zavihala rokave in se odpravila v Belo Krajino (19 slik)

Oglejte si galerijo slik
KinGa v akciji
Merkur zavarovalnica je bila ustanovljena leta 1992 in začela s poslovanjem 1. januarja 1993. Smo specializirana zavarovalnica za področje osebnih zavarovanj, kjer ponujamo široko paleto zavarovalnih produktov za življenjska, naložbena, nezgodna in zdravstvena zavarovanja. Ponujamo tudi pestro izbiro kakovostnih premoženjskih zavarovanj.

Več kot 200.000 sklenjenih zavarovanj in visok tržni delež med zavarovalnicami v Sloveniji na področju trženja življenjskih zavarovanj je dokaz, da je Merkur zavarovalnica s svojo ponudbo in tradicijo zanesljiv zavarovalniški partner. V šestih regijskih pisarnah v Kranju, Murski Soboti, Mariboru, Novem mestu, Kopru in Ljubljani zaposleni v zavarovalnici v ospredje postavljajo dobrobit človeka in njegovo varnost v vseh življenjskih situacijah.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del