Quantcast
Radio1_v_zivo


S hčerko pristala v medijih po tem, ko so videli, KAKŠNA JE PRIŠLA domov iz šole, na prvi šolski dan
LOL | 2. 9. 2021 4:58
Deklica se je v šoli imela tako dobro, da je prišla domov čisto ''neurejena''
Ključne besede:     deklica    prvi šolski dan    mamica    hčerka    šola    igra    zabava    skuštranost    smeh    pouk    sošolci
Deklica se je v šoli imela noro dobro, kar dokazuje tudi fotografija

Prvi šolski dan je lahko naporen, lahko pa tako zabaven, da prideš domov čisto neprepoznaven. To se je lani zgodilo 5-letni deklici Lucie Falconer iz Glasgowa, ki je čez čas postala prava atrakcija na spletu.


Po spletu so začele krožiti zabavne fotografije, ki so jih takole preuredili :)

V šolo je odšla urejena od glave do peta, domov pa se je vrnila skuštrana, njena uniforma pa je bila vsa zmečkana. Ko jo je njena mama prišla iskati v šolo in videla, kako izgleda, se je ustrašila, da je bilo kaj narobe. Deklica pa ji je nato povedala le to, da se je imela v šoli noro dobro.

Jillian je zabavno fotografijo uredila prej/potem in jo delila na Facebooku. Ta je v hipu postala viralna in navdušila mnoge. Šlo je celo tako daleč, da sta s hčerko pristali v medijih.


Lucie na prvi šolski dan (pred šolo in po šoli)

''Lucie je čisto običajna deklica,'' pove njena mama in še doda, da je zelo sramežljiva, zato od nje ni pričakovala, da bo iz šole prišla takšna.

''Ko je hodila proti avtu in sem videla, kako izgleda, sem bila čisto zamorjena. Hitro sem jo poslikala in vprašala, kaj se ji je zgodilo!''

''Eh, nič, le igrala sem se s prijatelji,'' ji je odgovorila navihana 5-letnica in povedala, da je bilo v šoli precej zabavno. Jillian je šele takrat uvidela, da je njena hčerka imela precej zabaven in sproščen dan s svojimi sošolci ter da bo njeno šolsko leto še precej pestro.