Quantcast
Radio1_v_zivo


Ganljivo in nepozabno: Zakaj se je Deželak Junak spremenil v grškega boga Zevsa?
Denis Avdić Show | 27. 8. 2021 18:23
Otroci so mu pripravili res lep poletno dan
Ključne besede:     deželak    junak    akcija    debeli    rtič    otroci    sprejem    dogodek    morje    počitnice
Deželak je užival v igrah z otroci

Ekipa Deželaka Junaka se je odpravila na Debeli rtič. Tam letujejo otroci, ki jim je akcija Deželak Junak s pomočjo poslušalcev že sedmo leto zapored omogočila nepozabne počitnice.

Takoj ob prihodu je ekipo pričakala Anita Ogulin iz ZPM Moste Polje, otroci pa so Deželaka preoblekli v grškega boga Zevsa. Znamenita bela oblačila z venci na glavah pa so nosili tudi vsi vzgojitelji. Skupaj z otroci so pripravili simpatično slovesnost na ploščadi pri morju.

Med drugim so tudi zaplesali in nadgradili njihovo terensko koreografijo. Sledile so olimpijske igre v bazenu, kjer so seveda zmagali otroci. Z Deželakom so se veliko pogovarjali, objemali in zabavali.

Fotogalerija: Ekipa Deželak Junak obišče Debeli rtič (13 slik)

Oglejte si galerijo slik
Deželak Junak na Debelem rtiču


»Tokrat je bilo v tej zadnji izmeni še več otrok, približno 190, najmlajša deklica je štela komaj 5 let. Zame je dan z njimi, ki ga v sproščenem vzdušju preživimo na plaži, eden najlepših v poletju. Vesel sem bil, da je bila z mano tudi terenska ekipa in tudi moji trije radijski prijatelji Denis, Jana in Anja je dejal Deželak, ki je pohvalil tudi oskrbo otrok v koloniji: »Zanje je res odlično poskrbljeno. Uživajo lahko v kvalitetnem programu, ki se odvija praktično od jutra do večera. Toliko igre, petja, športa in ustvarjalnih delavnic doma najbrž niso deležni. Otroci pa tudi radi pohvalijo kuharje na Debelem rtiču, pa tudi vreme jim je šlo precej na roko. V še vedno toplem morju so nekateri celo prvič zaplavali, mnogi pa so se naučili še bolje plavati.«

Ekipa Deželaka junaka je ob slovesu naredila še nekaj fotografij in podelila nekaj avtogramov.

»Razigrani otroci pa so mi rekli hvala za obisk in da se drugo leto spet vidimo. Tako, da bo treba obljubo izpolniti in se junija spet odpraviti na dobrodelno pot po Sloveniji,« je zaključil Deželak.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del