Quantcast
Radio1_v_zivo


DVIGA SLOVENIJA ZASTAVE! Odpotuj na Malto z našimi nogometaši
Nagrajujemo | 27. 8. 2021 18:03
Iščemo najbolj patriotsko slovensko ulico
Ključne besede:     Slovenija    NZS    nogomet    ulica    zastave    patriotska    Malta    nogometaši
Odpotuj na Malto z našimi nogometaši
Odpotuj na Malto z našimi nogometaši

Denis Avdić šov se po poletju spet vrača na Radio 1. Z novo sezono najbolj poslušanega jutranjega radijskega programa v Sloveniji. Ekipa je skupaj s poslušalci po vsej Sloveniji spet pripravljena na nove zmage. Tokrat tudi dobesedno! Nadaljujejo se namreč kvalifikacije slovenske nogometne reprezentance za svetovno prvenstvo 2022. In če kdo, potem znamo Slovenci držati pesti za naše odlične športnike. In priložnosti za nogometno navijanje bo v tem septembru res veliko. Že v sredo 1. 9. nas v Stožicah čaka tekma s Slovaško, v soboto 4. 9. pa z Malto. En teden, dve tekmi!

Podporo slovenski reprezentanci lahko pokažemo na številne načine. Eden izmed teh je tudi, da izobesimo zastave. In na Radiu 1 iščemo:

Najbolj patriotsko slovensko ulico.

Ulico v Sloveniji, kjer bo ob prihajajočih dveh tekmah slovenske reprezentance izobešenih največ zastav. Na Radio 1 nam preko SMS sporočila (051 300 300) sporočite, kje ste opazili zastave, zadnje dni v tednu pa bo na terenu tudi naš reporter Blaž, ki bo po Sloveniji preveril navijaški utrip in število zastav in se ob tem v živo oglašal v program.

To bo teden ogrevanja za navijanje za nove zmage slovenske nogometne reprezentance. In navijaški priložnosti v Stožicah sta že tu, 1. 9. tekma s Slovaško in tri dni kasneje z Malto. In prav z Malto bo povezano tudi presenečenje ob koncu tedna. Nekomu izmed tistih, ki ste izobesili zastavo, bomo namreč potrkali na vrata in ta bo, skupaj še z nekom po njegovem izboru, doživel Malto v živo! In to še ni vse, tja bo namreč odpotoval skupaj s slovensko reprezentanco in si ogledal povratno tekmo z Malto, ki bo 8. oktobra.

Kot pravi navijaška himna, v tem tednu: Dviga Slovenija zastave! Poskrbi, da jo obesiš na svojo hišo, če živiš v bloku pa šteje tudi če vihra iz okna ali balkona. In morda ob koncu tedna potrkamo prav na tvoja vrata in doživiš nogometno Malto skupaj s slovensko reprezentanco!

Tekma s Slovaško bo prva kvalifikacijska reprezentančna tekma po 16. 11. 2019, ko bodo v Stožicah ponovno gledalci.
Vstopnice so v prodaji preko prodajnih mest Nogometne zveze Slovenije, Eventima ter bencinskih servisih Petrola, več informacij o vstopnicah in pogojih za vstop najdeš tukaj. 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del