Quantcast
Radio1_v_zivo


V Ljubljani največji trampolin na svetu
| 19. 8. 2021 5:47
WOOP! ODBITO NA LJUBLJANICI MADE BY AKROBAT
Ključne besede:     Trampolin    woop    odbito    most    Ljubljanica
Atrakcija, ki jo hočeta tudi Dubaj in Pariz

Nad Ljubljanico že stoji največji trampolin na svetu, ki bo v soboto gostil tekmo Gimnastične zveze Slovenije, šov Dunking Devils in prvi obračun svetovnih asov zračnih akrobacij na tako veliki ponjavi. Atrakcija, ki jo želita gostiti tudi Dubaj in Pariz, omogoča polete vsaj 14 metrov visoko. Obiskovalci bodo lahko brezplačno poskakovali v Woop! trampolinskem parku, z brega na breg prestolnice pa skočili tudi po trampolinskem mostu Akrobat.

WOOP! Odbito na Ljubljanici / Made by Akrobat je sveža, inovativna športno-zabavna prireditev,  pri kateri sta agencija Extrem in ekipa Dunking Devils združili moči s trampolinskim parkom WOOP! in s slovenskim podjetjem Akrobat, ki je eden najbolj priznanih izdelovalcev trampolinovov na svetu in tehnični partner dogodka. Prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane bodo pričarali nepozabno adrenalinsko doživetje v srcu prestolnice, obenem pa izvedli niz tekmovanj na visokem mednarodnem nivoju.
»S tem adrenalinskim spektaklom želimo Ljubljano in Slovenijo utrditi na zemljevidu prestolnic oz. držav, ki podpirajo inovativne, športne in drugačne dogodke z velikim medijskim dosegom. Ponosen sem, da bo celoten dogodek plod slovenskega znanja in sodelovanja,« je povedal Simon Rožnik, direktor podjetja Extrem, ki ga poznate tudi po projektih kot so Gony Pony (za Red Bull), Spartan Race Slovenia, Triglav the Rock LJ, Pljusk na Velenjski plaži, FIBA pa je od njih prevzela format tekem v ulični košarki 3x3 ...

"Obiskovalcem želimo približati akrobatiko in trampolinanje ter povečati njihovo zanimanje za to športno panogo. Pokazati hočemo, da je skakanje na trampolinu atraktivno, varno in zabavno. Hkrati pa se lahko vsega tega naučijo tudi sami v sklopu programov Woop! akademije v Woop! trampolin parku. Prav tako pa bo lahko vsak, ki si bo tega želel, tudi sam preskočil Ljubljanico čez odbit trampolinski most Akrobat. In to popolnoma brezplačno! « ga dopolni Domen Rozman iz ekipe Dunking Devils.

Mega trampolin in trampolinski most Akrobat stojita v bližini Šuštarskega mosta, fan cono ob Ljubljanici in trampolinski park na Novem trgu pa lahko obiščete v petek med 16. do 20. urov soboto pa med 10. in 20. uro. V soboto dopoldan bo nad Ljubljanico tekma Gimnastične zveze Slovenije, po 18. uri pa bodo Supernovo zavzeli akrobati. Vrhunec dogajanja bosta večerni šov skupine Dunking Devils in finale tekme svetovnih mojstrov akrobacij, s teatrom luči in didžejem.

7:30 - trening Gimnastične zveze Slovenije - Triglav prvak (3x5m)
10.05 - akrobatski šov Supernova (12x12m)
10:15 - tekmovanje Gimnastične zveze Slovenije - Triglav prvak (3x5m)
12:30 - šov Gimnastična zveza Slovenije
12:50 - šov F&B Acrobatics 
15:25 - šov Gimnastična zveza Slovenije
15:30 - šov F&B Acrobatics 
17:35 - šovna trampolinskem zidu
17:45 - šov F&B Acrobatics 
17:50 - šovna trampolinskem zidu
18:00 - kvalifikacije Freestyle Battle na ponjavi 5x5m
19:15 - kvalifikacije Top Trick na Supernovi (12x12m) 
20:05 - šov Kamikazete
20:15 - finale Freestyle Battle na ponjavi 5x5m
20:45 - finale Top Trick na Supernovi (12x12m) 
21:15 - High Jump na Supernovi (12x12m)

Dogajanja na trampolinih bo veliko tudi izven uradnih treningov, tekem in šovov.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del