Quantcast
Radio1_v_zivo


Ko se vrne domov, ne more normalno vstopiti v hišo! To, kar jo čaka pred njo, jo spravlja ob živce
LOL | 13. 8. 2021 7:29
Eleri niti v sanjah ni pričakovala, da se ji bo zgodilo kaj takega
Ključne besede:     roza    hiša    komedija    komičarka    instagram
Njena hiša je prava atrakcija

Komičarka Eleri Morgan iz angleškega Cardiffa je med pandemijo koronavirusa, fasado svoje hiše prepleskala v čudovito rožnato barvo. Z namenom, da v ulico prinese malo barve in svežine med tako turobnim obdobjem. Hiša je tradicionalnega angleškega videza in prav zato jo rožnata barva naredi posebno, kar so opazili tudi mimoidoči.

32-letnica je večkrat opazila, da pred njenim oknom nekdo stoji, temu ni posvečala posebne pozornosti. Na okna je namestila folijo, ki prepreči radovednim pogledom razgled v notranjost hiše. Kmalu pa so ugotovili pravi razlog, zakaj pred njeno hišo stojijo neznanci.''Prijatelji so mi skoraj vsak dan poslali nekaj slik moje hiše, pred katero v različnih pozah pozirajo neznanci. Eni izmed njih so celo v rokah držali ključe, v smislu, da vstopajo v svoj dom (mojo hišo),'' v smehu razlaga Eleri.

''Tako je moja hiša postala izredno ''instagrabilna'', nihče pa ne ve, kdo v njej živi, zato me na Instagramu nihče ne označi," še dodaja.

Številne lastnike bi zmotilo, da se pred njihovo hišo zbira toliko ljudi. Eleri, ki je profesionalna komičarka, to ne zmoti, smešno ji je, da njena hiša privablja toliko ljudi, saj tega ni pričakovala.