Quantcast
Radio1_v_zivo


Stala na robu prepada v želji, da naredi HUDO fotografijo - to kar je sledilo, je pretreslo javnost
Grozljivo | 23. 7. 2021 9:17
32-letnica je zdrsnila v smrt medtem, ko je delala selfie
Ključne besede:     padec    Instagram    vplivnica    nesreča    tragedija    selfie    zdrs    slap    Kitajska
32-letna Sofi je prevečkrat tvegala, zdaj pa je plačala s življenjem

V želji, da bi naredila čim boljšo fotografijo za na Instagram, ji je spodrsnilo in je padla v prepad. Pri tem se je tako hudo poškodovala, da je kasneje, ko so jo pripeljali v bolnišnico umrla. 

32-letna Sophia Cheung je oboževala potovanja in z njimi povezane fotografije, ki jih je velikokrat ustvarila na nenavadnih, včasih precej nevarnih mestih. Z vsako sliko ki jo je naredila je izzivala usodo, kar jo je nekaj dni drago stalo, saj je pri delanju selfieja omahnila v smrt. Prejšnjo soboto pa se je za Sofi vse končalo. S tremi prijateljicami se je odpravila na izlet v park Ha Pak Lai v Hong Kongu in med delanjem selfieja omahnila v smrt. Prijateljice so nemudoma poklicale pomoč, a je na poti v bolnišnico umrla.

Kamni na katerih je stala, so bili spolzki in je padla v globino petih metrov. Lokacija je sicer znana po tem da je nevarna in turiste opozarjajo, naj bodo previdni, a še vedno očitno ne dovolj, saj se nesreča ni zgodila prvič.''Življenje bi moralo biti zabavno in ne dolgočasno,'' je zapisala pri eni izmed slik, ki pa ga je 32-letnica več kot očitno precej resno jemala, saj je v svojem življenju veliko tvegala in to samo zato, da bi naredila posebno fotografijo.

''Naj te ne bo strah pasti, strah naj te bo, da nisi poskusil,'' so se glasili njeni citati pod fotografijami, ko je stala na robu prepadov. Veliko ljudi jo je svarilo, da bo enkrat svoje fotografije plačala z življenjem - imeli so prav. Sama je bila sicer prepričana, da se ji ne more nič zgoditi in je včasih treba tvegati. Nazadnje je tvegala tako, da je želela narediti selfie in ga plačala s smrtjo. 

Fotografijo, ki jo je naredila pred smrtjo ni objavil nihče in bo za vedno ostala na njenem telefonu. Spodaj pa so le slike, ki jih je posnela v preteklosti.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del