Quantcast
Radio1_v_zivo


Poslušalka Metka skočila bungee jumping in spodaj doživela PRESENEČENJE: ''Če bi vedela, kaj me čaka, bi skočila še 10 x!''
Presenečenje | 20. 7. 2021 12:53
Partner jo je pričakal na čolnu in jo po skoku zaprosil
Ključne besede:     poslušalka    skok    zaroka    Maslenica    bungee jumping    ljubezen    presenečenje
Fotografija je simbolična

Zdaj že ptiči čivkajo, da bo Robert Roškar v soboto skočil bungee jumping s Solkanskega mostu in se tega prav nič ne veseli. Na smrt ga je strah in boji se, da bi se mu kaj zgodilo. Pa je res tako grozljivo? Baje, da ne. Ljudje, ki so že skočili pravijo, da te preplavi poseben adrenalin in gre za neponovljivo izkušnjo. 

Pisala nam je tudi poslušalka Metka, ki pa svojega bungee jumpinga zagotovo ne bo pozabila nikoli. Ni skočila le z mostu, temveč je s skokom skočila celo v zakon. Njen partner jo je namreč po koncu skoka zaprosil. Če to ni najbolj nora zaroka, kaj? :) 


Bungee jumping Maslenica

Zdravo, ekipa Radia 1!

Sem Metka in rada bi z vami delila mojo bungee jumping zgodbo. Pred sedmimi leti sem skočila z mostu v Maslenici na Hrvaškem in na ta dan doživela presenečenje, ki ga ne bom pozabila nikoli. Moj mož namreč nikoli ni kazal interesa za poroko in to, da me bo zaprosil na tak način, kot me je, si nisem predstavljala niti v sanjah. Vedela sem, da ni ravno romantik in človek, ki bi me odpeljal na večerjo ter pokleknil pred mano, zato sem si rekla: Eh, tudi brez poroke bova imela lepo življenje (čeprav sem si potiho želela, da pa me vendarle zaprosi, ampak ok, pustimo to). No, potem pa se zgodi tisto, zaradi česar mi je skoraj zastalo srce - ne zaradi skoka, ampak zaradi tistega, kar me je čakalo po njem. 


Ko sem se pognala z mostu, so me preplavili neverjetni občutki. To je adrenalin, ki ga enostavno ne znam opisati, ampak ga moraš poskusiti. Celo telo je v tako ekstremnem šoku oz. stanju, da sploh ne veš, kaj se dogaja - za trenutek si v transu in vsi problemi izginejo. No in ko se vrv, na kateri še nekaj časa bingljaš v zraku, umiri, te s čolnom poberejo in spravijo na kopno.

Mene je v čolnu čakal moj partner, danes moj mož. V rokah je držal šopek rož in škatlico ter imel nasmeh do ušes. Nisem vedela ali me bo kap od skoka ali od tega, da me bo zaprosil na najbolj nenavaden način. Najbolj zabavno pa je to, da sem pri skoku ves čas kričala: ''Ja, ja, ja, ja,'' ampak v resnici sem kričala od navdušenja in adrenalina, nisem pa sploh opazila, da v čolnu sedi on- kaj šele, da ima v rokah prstan. Mislim, halo?!?


''Bi skočila še z mano v zakon?'' me je vprašal, ko sem prišla na čoln in v solzah ter še vsa tresoča sem rekla ja! Itak!!!

Jokala sem kot dež in če bi vedela, kaj me čaka, bi skočila še 10-krat! In evo, dobesedno sem skočila v zakon. Ampak tega še ni bilo konec ... Čez tri dni sem izvedela da sem noseča in niti sanjalo se mi ni, da sem skočila v blaženem stanju - če bi prej to vedela, bi se morda premislila, ampak danes mi ni žal. Moja hčerka ima 7 let in je prava ekstremistka - seveda po mami ;)

Ker nam Metka ni poslala posnetka, niti fotografije (mož ni želel) pa smo na spletu našli video para, ki se je poročil tako, da je v poročnih oblekah skočil bungee jumping. Če nimate ideje, kako bi si popestrili poroko, si lahko omislite kaj takega ;)

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del