Quantcast
Radio1_v_zivo


Je to ptica? Je to letalo? To je nekaj, česar še nisi videl v svojem življenju!
Nagrajujemo | 9. 7. 2021 17:01
Z malo sreče si boš lahko ogledal/-a slikovito pokrajino kar s sedeža na ikoničnem Goodyear Blimpu!
Ključne besede:     Goodyear    Blimp    polet    nagrada
Je to ptica? Je to letalo? To je nekaj, česar še nisi videl v svojem življenju!


Naša Anja Ramšak in Robert Roškar sta voditelja poletnega jutranjega šova, R&R show na Radiu 1. Za vas imata pripravljeno veliko presenečenje, ki ekskluzivno prihaja v Slovenijo. To bo dobesedno ogromno in dolgo več kot 50 metrov, zraven pa še leti! Hudo. Verjamemo, da bo Anja ob tem takoj dobila Robertovo pozornost, pa tudi pozornost vas poslušalcev.

5 izbranih poslušalcev je doživelo ekskluzivno priložnost in poletelo z edinstvenim zračnim plovilom, Goodyear Blimpom, ki je naravnost iz Monze priletel v Slovenijo. Sedež na Goodyear Blimpu pa je bil seveda rezerviran tudi za Roberta Roškarja, ki obožuje vse, kar je nenavadno in posebno.Kako je bilo na tem posebnem doživetju, ki ga bo omogočil Goodyear, pa nam boste skupaj z Robertom poročali prav vi, izbrani poslušalci, ki boste doživeli ta polet v res zanimivem zračnem plovilu Goodyear Blimp. Zato ne odlašajte in se hitro prijavite ter nam sporočite, zakaj bi se ravno vi želeli udeležiti te izjemne dogodivščine!

Najbolj spektakularno dogodivščino tega poletja ti skupaj z Radiem 1 omogoča Goodyear!Pojdite dlje z Goodyearom! Poletite z Blimpom!

Goodyear Blimp je skozi svojo več kot 100-letno zgodovino postal svetovno znana ikona in nenadomestljiva stalnica športnih in drugih prireditev. Po lanskem povratku na evropsko nebo ga v letošnjem poletju čaka pestra turneja, v sklopu katere bo poleg dirkaških prizorišč obiskal še izbrane evropske države, med katerimi je tudi Slovenija!

Julija bo Blimp obiskal sosednji Milano in v okviru svetovnega prvenstva FIA v vztrajnostnem dirkanju spremljal dirko 6 ur Monze. Nato pa ga bo 20. julija pot ponesla v naše kraje, zato se le ozri v nebo – morda te preseneti pogled na ikonično plovilo v prepoznavni modri in rumeni barvi! 21. julija pa se bo, kot že rečeno, ponudila enkratna priložnost, da Goodyear Blimp tudi pobliže spoznaš. Goodyear Slovenija bo namreč na letališču v Lescah pri Bledu, seveda če bodo vremenske razmere dopuščale, organiziral edinstvene panoramske polete z Blimpom nad Blejskim jezerom, Kranjem, Škofjo Loko in tudi našo prestolnico.

Poslušaj Radio 1 in se prijavi zgoraj v spletni prijavnici. Z malo sreče si boš lahko ogledal/-a slikovito pokrajino kar s sedeža na ikoničnem Goodyear Blimpu!

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del