Quantcast
Radio1_v_zivo


Potovalna agencija ogorčena, ko je izvedela, kaj počne njihova GLAVNA MENEDŽERKA! To, kar je ''učila'' potnike, presega vse meje
OMG/WTF | 1. 7. 2021 8:12
Potnikom svetovala, kako naj pretentajo PCR test in vseeno odpotujejo na dopust
Ključne besede:     agencija    potovanje    koronavirus    test    covid    sprej    odpustitev    menedžerka    nasvet    bizarno    prikrivanje
Potnikom dala navodila, kako uporabiti sprej, da bo PCR test negativen

Katerina Semyonova (30) je bila zaposlena na turistični agenciji in odpuščena po tem, ko so njeni nadrejeni izvedeli, kaj počne. Bila je ena izmed glavnih menedžerk na turistični agenciji Anex Tour iz mesta Krasnojarsk v Rusiji, dokler se na spletu ni pojavil posnetek, ki jo je stal službe in hkrati ugleda.

Semyonova je potnikom, ki so bili okuženi s koronavirusom dajala napotke, kako to prekriti in bodo lahko vseeno odpotovali v Egipt. Eden izmed turistov jo je skrivaj posnel pri njenem nezakonitem početju in posnetek objavil na splet. 


Okuženi potniki uporabili sprej, da bi test pokazal negativno

Potnikom, ki so bili okuženi in so si vseeno želeli potovati je svetovala, da naj koristijo Miramistin sprej, antispetično sredstvo, ki se pogosto uporablja za boj proti virusnim in bakterijskim okužbam.

Dala jim je navodila, kako naj uporabljajo sprej in jim svetovala, da si z njim poškropijo v ustno votlino, v nos in tudi na obleko, da bi le dobili negativni test za covid- 19. Njen nasvet je deloval in jim pomagal, da so pretentali teste. PCR testi so kazali negativni rezultat, čeprav so bili potniki v resnici pozitivni in kužni. Brez težav so se vkrcali na letalo in odpotovali v Egipt.


Katerina Semyonova je bila takoj odpuščena

Posnetki so kmalu prišli v roke tudi policiji, ki jo je poiskala in pridržala, saj je storila nezakonito dejanje. Ko so jo vprašali, če ima slabo vest, ker je okužene potnike poslala v drugo državo, pa je dejala, da s tem ni mislila nič slabega. 

Agencija je ogorčena nad njenim početjem, saj je na vse zaposlene in na celotno podjetje vrgla slabo luč. Večina pa jih je celo mnenja, da bi jo morali zapreti. Zaposleni pri agenciji Anex Tour se zavedajo, da je dolžnost vsakega zaposlenega ta, da potnike zaščiti pred virusom in poskrbi, da so zdravi ter varno potujejo, brez da bi ogrožali zdravje drugih.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del