Quantcast
Radio1_v_zivo


Profesorica Ramšak na Radiu 1
Nagrajujemo | 2. 7. 2021 16:11
Razmišljaj osnovnošolsko in osvoji super nagrado Kopije-nova
Ključne besede:     Kopija nova    nagrada    Anja Ramšak    vprašanja
Profesorica Anja na Radiu 1

Anja Ramšak je voditeljica najbolj poslušanega jutranjega radijskega programa v Sloveniji, Denis Avdić showa. Robert Roškar je popoldanski voditelj Radia 1. In med njima je prav posebna kemija. Ko ju poslušaš, takoj zaznaš, da se res zabavata in tako se zabavajo tudi poslušalci.

Ko sta Anja in Robert skupaj v etru sta res brez zavor, ko si pojeta, nagajata in predvsem izkoristita vsako priložnost, da drug drugega spravita v zadrego. Anja in Robert bosta voditelja poletnega jutranjega šova na Radiu 1. In tokrat ju boste spoznali na malo drugačen način.

Na Radio 1 prihaja: Profesorica Ramšak

Smo čisto malo z mislimi že pri prihodnjem šolskem letu. Projekt nakupa delavnih zvezkov in šolskih potrebščin zna biti prava nočna mora. Ampak ne pri Kopiji-novi. Tam vas že čaka popoln seznam delovnih zvezkov, zvezkov in vseh šolskih potrebščin, ki jih bo potreboval vaš šolar v prihodnjem šolskem letu in ta seznam je usklajen z učitelji vaše šole. Preprosto naročiš samo z nekaj kliki.

Anja pa bo možganske celice Roberta preizkušala z jutranjimi osnovnošolskimi izzivi. Ampak Robert pred izzivi ne bo sam. Prvi teden (5.7. - 9.7.) se mu namreč v studiu pridruži priljubljeni Challe Salle. Anja jima bo zastavila izziv z vprašanjem, vaša naloga pa bo, da na 051 300 300 pošljete SMS in stavite, kdo izmed njiju bo nanj pravilno odgovoril. Robert ali Challe Salle. Med vsemi, ki boste glasovali za pravega favorita, vsak teden ob petekih izžrebamo super nagrado.

Profesorica Ramšak pa ni pozabila tudi na vas poslušalce :). Vsak dan (od 12.7. dalje) bo Anja izžrebala enega izmed tistih, ki se boste prijavili preko SMS sporočila na 051 300 300 skupaj s svojimi podatki in ključno besedo "KOPIJA-NOVA", ga poklicala in mu zastavila vprašanje, kot ga vam je nazadnje učiteljica v osnovni šoli. Robert bo zraven, da ti pomaga. Če boš pravilno logično razmišljal, te v petek lahko čaka super nagrada Kopije-nova.

Prihaja zabavno poletje na Radiu 1 z osnovnošolskimi vprašanji Anje Ramšak za Roberta Roškarja in seveda zapovrh še Challeta! Vse skupaj vam prinaša Kopija-nova. Kopija-nova bo tebe oz. tvojega šolarja rešila iskanja in nakupa delavnih zvezkov in vseh potrebščin za novo šolsko leto. Ta projekt bo torej čisto enostavno odkljukan, kot opravljeno. Enako lahko na kopija-nova.si naredite tudi vi, s samo nekaj kliki. In tako brez skrbi pričakate novo šolsko leto.VSE, KAR ŠOLAR POTREBUJE V NOVEM ŠOLSKEM LETU

Delovni zvezki in šolske potrebščine po seznamu vaše šole na www.kopija-nova.si.

100% usklajen seznam z vašo šolo

Popoln seznam delovnih zvezkov in vseh šolskih potrebščin, ki jih bo potreboval vaš šolar v novem šolskem letu, je usklajen z učitelji vaše šole.

Najhitreje in najenostavneje

Naročilo delovnih zvezkov in vseh šolskih potrebščin lahko po seznamu vaše šole, najhitreje in najenostavneje opravite preko spleta na www.kopija-nova.si.

Brezplačno oviti delovni zvezki

Ob naročilu delovnih zvezkov in ovitkov, vam delovne zvezke brezplačno ovijemo. Na voljo so delovni zvezki za vse šole v Sloveniji.

Dostavljeno na vaš naslov do 20. avgusta

Zanesljiva dostava vsega za novo šolsko leto med 5. in 20. avgustom, v paketu na vaš naslov. Za pravočasno pripravo na začetek novega šolskega leta.

Brez skrbi, imamo to!

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del