Quantcast
Radio1_v_zivo


Krožijo govorice, da naj bi tekmovalka Anja sanjskega Gregorja spominjala na bivše dekle! Sta si res podobni?
Zanimivo | 28. 6. 2021 10:18
Ines je spoznal, ko je pred leti tekmoval za mistra Slovenije
Ključne besede:     sanjski moški    šov    dekle    bivša    tekmovalka    Anja Širovnik    Ines Draganovič    Gregor Čegljaj    podobnost    naključje
Ga tekmovalka Anja spominja na bivšo?

Šov sanjski moški se bliža h koncu, ostala pa so samo še 3 dekleta, ki se borijo za njegovo srce. To so Anja, Kaja in Tjaša. Katera je tista, ki bo osvojila njegovo srce? 

Kot smo že videli v oddajah, se je najbolj povezal z Velenjčanko Anjo Širovnik. V zadnji oddaji je celo dejal, da jo je močno pogrešal in je že komaj čakal, da jo objame. Lahko rečemo, da imata že od prvega dne poseben odnos in med njima je neka kemija, ki se lahko razvije v kaj več. Naj spomnimo, da je 22-letna Anja tudi tista, ki je dobila vrtnico vtisa v prvi oddaji - se pravi, da ga je očarala že čisto na začetku, ko je sploh še ni poznal. 

Že nekaj časa pa po spletu krožijo govorice, da naj bi mu bila Anja všeč zato, ker ga malce spominja na njegovo bivše dekle. To je bila Ines Draganovič, s katero je bil v zvezi kar 2 leti. 

Je med njima res kakšna podobnost?


Anja (na levi) in Ines (na desni)

Ines je bila nekoč miss Earth in jo je spoznal na finalnem izboru za mistra Slovenije, kjer je tekmoval tudi sam. Na vprašanjem zakaj nista ostala skupaj, je dejal, da se takrat še ni bil pripravljen ustaliti in si ustvariti družino. 

''Moral sem delati na sebi. Pri tem mi je tudi ona zelo pomagala in sem ji še danes hvaležen. Z njeno pomočjo sem spoznal, kdo sem. Imel sem vzorce iz preteklosti, ki so vplivali na moje obnašanje. Ona si je vzela čas in poskušala ugotoviti, zakaj se to dogaja in kako mi lahko pomaga. Včasih sem bil prepričan, da nisem nikoli kriv, ona pa mi je dala na lep način vedeti, da je krivda tudi na meni. Šele takrat sem začel kopati po sebi in iskati, kaj moram spremeniti. Pokazala mi je pot do osebne rasti,'' je za Žurnal24 povedal o svoji nekdanji srčni izbranki.© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del