Quantcast
Radio1_v_zivo


Umrla tekmovalka šova Kmetija išče lastnika: ''Veliko, veliko premlada si odšla''
Slovenija | 21. 6. 2021 9:41
Vesna Krajnc je nastopila v šovu pred desetimi leti
Ključne besede:     Vesna Krajnc    smrt    tragedija    Kmetija    šov    tekmovalka    žalostno
Na Facebooku zaokrožil zapis stranke in prijateljice, kateri je urejala psa v pasjem salonu

Po spletu je zaokrožila žalostna vest, da je umrla Vesna Krajnc (39), ena izmed znanih obrazov šova Kmetija išče lastnika, ki se je na naših malih ekranih predvajal 10 let nazaj. Vesna nam je v spominu ostala kot preprosta, naravna in delovna ženska, ki je pokazala, da ji delo na kmetiji ni tuje. Bila je velika ljubiteljica živali, predvsem psov, ki jih je tudi urejala v svojem pasjem salonu. Zdaj pa je javnost razžalostila novica, da je ni več med nami.

Na Facebooku je zaokrožil tudi zapis ene izmed njenih strank in prijateljic, ki ji je urejala pasjega ljubljenca in je z zapisom izrazila globoko žalost. 


Mamica dveh otrok je nekaj let nazaj v medijih šokirala s svojo žalostno preteklostjo. V oddaji Svet na Kanalu A je dejala, da njeno otroštvo ni bilo lahko, kar ji je pustilo posledice. Izhajala je iz nasilne družine, bila pri 12-ih letih žrtev posilstva, za seboj pa je imela tudi več poskusov samomora. Začela se je zdraviti na psihiatrični kliniki, v kar naj bi jo vodil tudi pritisk, ki ga je za seboj prinesel šov. ''Proces zdravljenja, ki sem ga začela že takoj po kmetiji, izkušnji, na katero sem bila popolnoma nepripravljena in me je na koncu tudi zlomila, je zahteval ogromno soočanja z lastnimi strahovi, bolečina skozi proces, pa je bila na trenutke še komaj zdržna,''
je leta 2017 povedala za intervju na njena.si in dejala, da ima osebnostno motnjo, imenovano borderline.

''Mejna osebnostna motnja, ki je posledica travm iz otroštva, je izjemno boleča in moteča, tako zame kot za bližnje,'' je še razkrila pred leti Vesna in dejala, da so bila nekatera dejanja in odločitve, kot posledica te motnje, vidna že v šovu Kmetija.

Kaj je vzrok njene smrti, pa zaenkrat še ni znano.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del