Quantcast
Radio1_v_zivo


Čakal, da partnerka pride domov s četverčki, ko je izvedel, kaj je v resnici počela 9 mesecev!
Zanimivo | 20. 6. 2021 9:50
Ljudem v preteklosti lagala, da ima levkemijo, zdaj pa se je delala, da je noseča
Ključne besede:     laž    nosečnost    pretvarjanje    namišljenost    fantomska bolezen    bizarno    otroci    četvorčki    ljubezen
9 mesecev se je pretvarjala, da je noseča s četverčki

Zgodilo se je nekaj časa nazaj, ko je 37-letna Barbara Bienvenue na spletu spoznala 35-letnega Paula Servata, se vanj zaljubila in po nekaj dneh sta že začela živeti skupaj. Po komaj 2 tednih njunega skupnega življenja, pa Paul izve, da je že noseča.

Čeprav se je vse odvilo hitreje, kot je pričakoval, ni mogel skriti navdušenja in se je veselil trenutka, ko bo končno postal očka. A ni izvedel le, da bo postal očka, temveč tudi to, da njegova partnerka pod srcem nosi kar 4 dojenčke.Bodoča starša sta bila neučakana in vse je potekalo tako, kot mora. Nakupila sta vse potrebno za novorojenčke, od posteljic, vozičkov in oblek ter tudi uredila otroško sobico.

Paulu se niti sanjalo, ni, da Barbara trpi za boleznijo, imenovano psevdocieza, namišljena, fantomska ali lažna nosečnost. Gre za močno in intenzivno željo po nosečnosti, pri kateri zaradi emocionalno – psihičnega stanja, ženske ne morejo sprejeti, da niso noseče.

Ženska se tako sooča z vsemi nosečniškimi simptomi, od jutranje slabosti, bruhanja, pozitivnim nosečniškim testom in celo s povečanjem obsega trebuha in rastjo oprsja, ter je ne glede na zdravniško mnenje prepričana v svojo nosečnost. Seveda ni potrebno posebej poudarjati, da je takšno stanje mučno za žensko in njenega partnerja.In tako je minilo 9 mesecev in bil je čas, da končno postaneta starša. Paul je svojo ''nosečnico'' odpeljal v porodnišnico, ko pa je tam izvedel nekaj, ob čemer se mu je podrl svet.

Zdravniki so mu sporočili, da njegova partnerka ni rodila, saj ni bila nikoli noseča, kaj šele, da bi na svet privekali kar štirje novorojenčki. Sporočili so mu, da boleha za boleznijo imenovana fantomska nosečnost, redko čustveno stanje. Ni mogel verjeti, da je to mogoče in je mislil, da sanja.Iz porodnišnice pa je niso spustili zlahka, temveč so jo zadržali in o njenem stanju obvestili psihiatrično bolnišnico, kamor so jo kasneje tudi odpeljali na zdravljenje. Izvedeli so, da tega ni storila prvič in je v preteklosti že lagala ljudem o tem, da ima levkemijo.

Paul je tako ostal čisto sam. Brez partnerke, brez otrok, z zlomljenim srcem in praznino, ki je ne bo prebolel še dolgo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del