Quantcast
Radio1_v_zivo


Glasbena pobarvanka na Radiu 1
Nagrajujemo | 18. 6. 2021 17:02
Ugani barve in osvoji brezžične slušalke
Ključne besede:     Glasbena pobarvanka    Ceresit
Ugani barve in osvoji brezžične slušalke!

V najbolj barvitem popoldnevu na Radiu 1 do sedaj, bomo s pomočjo fasad Ceresit, pripravili prav posebno glasbeno obarvano poslastico. No, pri tem potrebujemo tudi tvojo pomoč.

Predvajali bomo kolaž treh dobro poznanih skladb, v katerih je omenjena tudi barva. Toda del z omembo barve bomo zakrili. V kolikor uganeš vsaj dve barvi, je tvoja super nagrada – barvite brezžične slušalke!

Prijavi se! Pošlji SMS s ključno besedo GLASBENA POBARVANKA in svoje podatke (ime, priimek) na 051 300 300.

Še več barv v tvoje življenje pa prinašajo fasade Ceresit. Obišči novo spletno stran, kjer lahko izbiraš med številnimi barvami na nov način, glede na tvojo osebnost. Na novi spletni strani se lahko z barvami tudi igraš in pobarvaš svojo bodočo hišo. In to še ni vse. Nekoga izmed tistih, ki boste pobarvali hišo na spletni strani Ceresit, čaka sanjska nagrada: brezplačna Ceresit fasada!Nimate ideje kakšno barvo bi izbrali za fasado?

Se ne morete odločiti, katere barve resnično izražajo vašo osebnost in popolnoma ustrezajo vaši hiši? Opravite naš test barv in si pridobite navdih z odgovori na nekaj preprostih vprašanj.

Nekoga izmed tistih, ki boste pobarvali hišo na spletni strani Ceresit, čaka sanjska nagrada: brezplačna Ceresit fasada!


Zraven pa sodelujte še v nagradni igri in vaša je lahko glavna nagrada Ceresit fasada v vrednosti do 10.000 EUR (z DDV).

Henkel je svetovni vodilni proizvajalec lepil, saj ponuja širok izbor inovativnih rešitev lepljenja za različne vrste industrij, obrti, gradbeništvo in široko potrošnjo. Ceresit je najstarejša blagovna znamka z več kot 110 let tradicije. V tem času se je razvila v zelo znano blagovno znamko izdelkov in kakovostnih strokovnih rešitev za gradbeništvo. Gradbeni projekti so kompleksni in zahtevajo specializirane izdelke. Rešitve Ceresit temeljijo na neprenehnem izboljšanju kakovosti in izkušnjah na osnovi njihove dolge zgodovine.

Osredotočanje na ključne vrednote Inovativnost, Kakovost, Tehnično znanje in Trajnostni razvoj jim omogoča, da vam nudijo primerne sistemske rešitve na različnih področjih: od rešitev za polaganje ploščic, hidroizolacije, fasadne sisteme itd. Ceresit namreč gradi na zanesljivosti in profesionalni kakovosti, vključno z izboljšanjem energetske učinkovitosti in varovanju naravnih virov.

Pravila za sodelovanje