Quantcast
Radio1_v_zivo


GOTOVINSKI KREDITI: Izberite pravega v ponudbi Addiko gotovinskih kreditov do 40.000 EUR
Oglas | 2. 6. 2021 5:34
Gotovinski krediti Addiko banke pa vaši meri
Ključne besede:     Addiko    gotovinski krediti    banka    enostavno
Naj bo vaša prihodnost izjemna in brezskrbna!

V prihodnosti vidimo … kredit! Hitro in Enostavno!

Izberite pravega v ponudbi Addiko gotovinskih kreditov do 40.000 EUR

Je lahko kaj lepšega kot varna in prijetna prihodnost za vas in vašo družino? Da bodo prihajajoči dnevi in meseci lahko resnično brez skrbi, je Addiko banka tako za nove kot tudi za obstoječe stranke pripravila izjemno ponudbo gotovinskih kreditov do 40.000 EUR. Addiko banka na slovenskem bančnem trgu velja za specialista za gotovinske kredite, ki jih stranke vseh bank lahko sklenejo hitro in enostavno. Prepustite se strokovnjakom Addiko banke in stopite korak bližje vaši prihodnosti polni uresničenih želja.

Ostanite brez finančnih skrbi in preglavic že danes

Addiko banka je za stranke vseh bank pripravila odlično ponudbo gotovinskih kreditov, ki so sklenjeni hitro in enostavno ter si jih lahko privošči prav vsak, že od 20 EUR na mesec!

Gotovinski krediti Addiko banke pa vaši meri

Stranke vseh bank so vabljene, da med pestro ponudbo gotovinskih kreditov Addiko banke najdejo tistega pravega zase:

- Krediti za nekomitente – brez prenosa plače: gotovinski krediti do 20.000 EUR z dobo odplačila do 7 let. Kredit do 7.000 EUR lahko stranke vseh bank sklenejo samo z osebnim dokumentom v poslovalnicah Addiko banke.

- Addiko kredit: je na voljo strankam Addiko banke in vsem, ki to postanejo ob sklenitvi kredita. Addiko kredit je na voljo v znesku do 35.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let.

- Kredit za poplačilo obveznosti: kredit do 40.000 EUR z dobo odplačevanje do 7 let je namenjen poplačilu obstoječih obveznosti in omogoča združitev vseh kreditnih obveznosti v en obrok ter tudi možnost izplačila dela kredita v gotovini.

- Kredit na spletu: je mogoče skleniti s preprosto oddajo vloge na hipkredit.addiko.si. Kredit na spletu ima ugodnejšo obrestno mero 5,45 %* in najprivlačnejši mesečni obrok. Izberete lahko:

kredit do 7.000 EUR: do 7 let za stranke vseh bank,
kredit do 30.000 EUR: do 7 let za nove in obstoječe stranke.

*Informativni izračun kredita na spletu z ugodno obrestno mero 5,45 %: Znesek kredita: 10.000 EUR; Doba odplačila: 84 mesecev; Obrok: 143,47 EUR; Fiksna OM: 5,45 %; EOM 7,17 %; Stroški odobritve: 150 EUR; Stroški ocene rizika: 180,76 EUR; Skupni znesek za plačilo: 12.396,61 EUR; Info izračun pripravljen 28. 4. 2021.

Naj bo vaša prihodnost izjemna in brezskrbna!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del