Quantcast
Radio1_v_zivo


Vsi so mu govorili, kako lepo dekle ima, dokler niso izvedeli, KAJ POČNE Z NJIM! Če sosedje ne bi videli, mu ne bi verjel nihče
OMG/WTF | 26. 5. 2021 9:31
Več let ga je pretepala, polivala z vrelo vodo in ga na koncu celo zabodla z nožem
Ključne besede:     fant    dekle    tragedija    pretepanje    nasilje    pretresljivo    napad    par    zapor    bolnica
Navzven prikupno in drobno dekle, v resnici pošast

Običajno slišimo, da so v družinah žrtve nasilja ženske in otroci, a so primeri, ko je tudi obratno. Pred časom je javnost pretresla zgodba 22-letnega fanta po imenu Alex Skeel iz Londona, ki je bil brutalno mučen iz strani svoje 22-letne partnerke Jordan Worth. Prišlo je tako daleč, da ga je skoraj pokončala.

Njuna tragična ljubezenska zgodba se je začela, ko sta imela 16 let in sta se spoznala na nekem koncertu. Alex jo je opisal kot prelepo dekle, ki je bilo videti nežno, skrbno, samozavestno in se je takoj zaljubil vanjo, kmalu pa sta začela hoditi. A ljubezenska idila ni trajala dolgo, saj se njeno obnašanje začelo spreminjati.Bila je njegovo prvo dekle in jo je poslušal v vsem kar mu je naročila. Močno je bil zaljubljen vanjo in bil slepo prepričan, da mu želi le dobro. Na videz drobno in prikupno dekle, pa je 22-letnika fizično maltretiralo več let in ga popolnoma uničilo tako fizično, kot psihično.

Več let ga je pretepala in ga prisilila, da se je odtujil od svoje družine. Polivala ga je z vrelo vodo, prisilila pa ga je tudi v to, da je več mesecev spal na tleh in ga na koncu celo zabodla z nožem.Alex je dolgo trpel, ko se je nekega dne končno vse končalo. Sosedje so iz njune hiše zaslišali kričanje in nenavadne zvoke ter poklicali policijo. Ko so prišli na kraj dogodka, jih je tam pričakal grozljiv prizor. V kopalnici so našli močno okrvavljenega Alexa, ki je še komaj dihal in ležal v mlaki krvi. Nemudoma so ga odpeljali v bolnišnico.

Odkrili so, da je imel po telesu številne rane, zaradi katerih so se pojavile tudi okužbe, ki pa so jih na srečo hitro pozdravili. Zdravniki so dejali, da so ga komaj rešili in bi lahko kmalu umrl, če ga ne bi pravočasno našli.Po nekaj dneh ležanja v bolnišnici si je malce opomogel, se opogumil in policistom zaupal, od kod mu takšne poškodbe. Povedal jim je, da mu je to storila partnerka Jordan, s katero ima tudi dva otroka. Dejal jim je, da se je hotel od nje ločiti že leta 2014, a mu nikakor ni uspelo.

Kasneje je zanosila in ga tako le še bolj priklenila nase. Alex je še priznal, da je tudi sam mislil, da bosta z otroki rešila razmerje, a se je motil.


Alex s svojima dvema otrokoma

Ko so Jordan poklicali pred policiste, pa so iz njenih ust slišali povsem drugačno zgodbo. Dejala je, da Alex laže in da trpi za duševnimi boleznimi ter je nagnjen k samopoškodovanju. Policisti so hoteli že nasesti njeni zgodbi, a so brskali naprej in prišli do točke, ko se je zlomila ter jim vse priznala.

Že nekaj let je v zaporu, a se ji počasi doba izteka in bo kmalu spet na prostosti.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del