Quantcast
Radio1_v_zivo


35-letnica šokira, ko se z malčkom pojavi v javnosti! Ljudje ne morejo verjeti, ko jim pove resnico
WOW | 24. 5. 2021 13:57
Casey je razložila, kaj pomeni biti mlada mamica in babica
Ključne besede:     babica    vnuk    hčerka    mama    mladost
Casey je pri 35-ih letih babica malemu Ashtonu

Casey Maree Seckold je stara samo 35 let in ima že eno leto starega vnuka. Kjerkoli se pojavi, ljudje mislijo, da je njegova mama, njena hčerka pa njena sestra.
Casey je razkrila, kaj je prednost tega, da je mlada mamica in babica.


Casey s hčerkama Nakito in Annaliese 

»Super je, ker imaš veliko energije. Ko so otroci najstniki si toliko star, da se spomniš svojega najstništva,« je dejala Avstralka, ki ima še eno hčerko, staro 18 let: »Ko sem v javnosti z mlajšo hčerko Nakito in njim sinom Ashtonom, ljudje mislijo, da sem jaz njegova mama in me sprašujejo o njem. To mi je v veliko čast. In tudi, ko vidijo mojo hčerko, mislijo, da sem njena sestra. Ob tem se iskreno nasmejim.«

35-letnica je prvo hčerko rodila pri samo 16-ih letih in zaveda se kakšni so izzivi mlade mamice. Tudi njo je mama rodila pri 21-ih letih. S svojima hčerkama se je vedno odlično razumela, k njej so se večkrat zatekle tudi po nasvet, saj je razumela tegobe najstniških let.»Edini minus je ta, da težko postaviš avtoriteto, saj te zaradi mladosti ne jemljejo resno. In namesto, da uživaš življenju s svojimi vrstniki, imaš vrsto omejitev, saj ne moreš z njimi kadarkoli se ti zahoče,« je še dejala Casey, ki pa ničesar ne bi spremenila in uživa v tem, da je mlada mamica in babica.