Quantcast
Radio1_v_zivo


11-letnica je sedela na travi, ko se zgodi prizor, ki ti naježi kožo! Starši se tresejo, ko gledajo ta posnetek
OMG/WTF | 20. 5. 2021 10:33
Deklico na Floridi napadel pedofil in jo skušal ugrabiti - uspelo se ji je ubraniti
Ključne besede:     napad    deklica    policija    pedofil    zločinec    napada    trava    igra    upiranje    beg    starši    šok    grozljivo
11-letnico je hotel pedofil ugrabiti in zvleči v avto

11-letnica je sredi belega dne sedela na travi v krožnem križišču blizu avtobusne postaje na Floridi in se igrala. Mimo se je pripeljal voznik v belem avtu in naredil nekaj krogov okoli krožišča. 

Nato je avto ustavil sredi ceste, stekel do nje in jo hotel ugrabiti. Pograbil jo je in jo hotel zvleči do avta, a se mu je uspela ubraniti. V rokah je celo držal nož in ji grozil.

Zločinec je kmalu  uvidel, da se  preveč upira in je naokoli vse preveč avtov, ki bi lahko opazili, da je nekaj narobe. Na koncu je stekel nazaj v avto in se odpeljal, deklica pa je vsa preplašena pograbila svojo torbo, stekla proti domu ter vse povedala staršem, ki so takoj poklicali policijo.Policisti so osumljenca kasneje tudi našli. V pomoč so jim bile različne nadzorne kamere po ulicah, zato so ga v manj kot 8 urah našli. Bil je doma in naj bi se po poročanju tujih medijev celo sam predal policistom, brez upiranja. V tem času pa naj bi si celo prebarval avto, da ga ne bi izsledili, a se mu ta načrt ni posrečil. 

Šlo je za 30-letnega moškega, ki je bil obtožen poskusa ugrabitve otroka mlajšega od 13 let in je v preteklosti že zagrešil kar nekaj zločinov. Med drugimi gre za zločinca, ki je bil obtožen pedofilije in poskusov seksualnih napadov. 

Deklica je utrpela le nekaj prask, policistom pa je povedala celo to, da jo je ta moški že nadlegoval, in sicer dva tedna nazaj. Ni vedela kdo je in dejala, da ji je bilo v njegovi družbi zelo neprijetno.

Policisti menijo, da si je 30-letnik le ogledoval ''svoj plen,'' ji sledil in čakal trenutek, ko bo sama ter jo bo lahko ugrabil. Na srečo mu ni uspelo, policisti pa pravijo, da je deklica prava borka, da se mu je tako uprla. 

Starši so ob ogledu posnetkov ostali brez besed in veseli, da se je tako končalo. Ne želijo razmišljati o tem, kaj bi bilo, če bi moški deklico dejansko zvabil v avto.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del