Quantcast
Radio1_v_zivo


Odločila se je za hormonsko terapijo in zanosila! Ginekolog ni vedel, kako naj ji pove, kaj vidi na ultrazvoku
Srčkano (cute) | 23. 5. 2021 9:22
Mislila sta, da ne bosta nikoli starša, zdaj pa jih imata kar 5!
Ključne besede:     hormoni    terapije    petorčki    zanositev    ginekolog    mamica    šok    rojstvo    ultrazvok
Ni mogla zanositi, danes pa ima 5 zdravih otrok

Briana in Jordan Driskell iz ameriške zvezne države Kentucky sta si na vso moč želela otroka, a jima nikakor ni uspelo. Dve leti sta se trudila zanositi, a sta uvidela, da pot do povečanja družine ne bo lahka. 

Po vseh obiskih zdravnikov, različnih terapijah in zdravljenjih sta bila že čisto izmučena ter na koncu z živci. Želja po otroku je vse bolj rasla, možnosti, da postaneta starša pa so bile vse manjše. 

Zdravnik jima je svetoval, da naj naredita 5 mesečno pavzo, nato pa bi začela s hormonsko terapijo.Poslušala sta njegov nasvet in po nekaj mesecih je Briana začutila, da se počuti nekam drugače. Na nosečnost sprva sploh ni pomislila, a je vseeno naredila nosečniški test. Občutki je niso varali in ugotovila je, da je noseča. Še zdaleč pa se ji ni sanjalo, koliko otrok nosi pod srcem. Par je bil presrečen in nista mogla verjeti, da bosta končno postala starša.

Šok pa je sledil po obisku ginekologa 


Rodila je tri deklice in dva dečka

V 8. tednu nosečnosti sta se odpravila na pregled. Ginekolog ji je naredil ultrazvok in nekaj časa gledal v ekran ter se čudil. Postala sta zaskrbljena, da ni kaj narobe in obšle so ju slabe misli, da ji morda sploh ne bo uspelo roditi zdravega otroka ali še huje, da bi morda celo splavila. 

Ginekolog je nato dejal, da naj ne skrbita, ampak se pripravita, saj v maternici vidi kar 5 otrok. Mislila sta, da sta ga narobe slišala, ko je ponovil, da bo rodila peterčke.


Zoey, Dakota, Holly, asher in Gavin so nekaj časa preživeli v inkubatorju, a so iz dneva v dan postajali močnejši

Nosečnost je bila precej naporna, saj je nenehno bruhala in se počutila precej slabo. Vse kar je pojedla je izbruhala, jedla je le banane in slane palčke. Namesto da bi ji teža rasla, je celo shujšala 5 kilogramov. Čez čas si je opomogla in šla roditi v 28. tednu.

S carskim rezom je na svet privekalo vseh 5 otrok. Vsi so bili zdravi, starša pa presrečna.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del