Quantcast
Radio1_v_zivo


Ugani bolha.com ceno
Nagrajujemo | 21. 5. 2021 17:00
Osvoji 100 evrov
Ključne besede:     bolha    bolha.com    denarna nagrada    Deželak
Ugani bolha.com ceno in osvoji 100 evrov!

Pri Deželakovih imajo vsi želje, da bi si kupili nekaj novih stvari. In Miha je potožil, da bi potreboval kar dve plači. Denis pa mu je predlagal idealno rešitev. Verjetno največjo spletno prodajalno v Sloveniji: bolha.com! Ne rabiš vedno kupovati novih zadev! Klikni na bolha.com, ki povezuje prodajalce in kupce na zelo preprost in okolju prijazen način. Nekaj, kar nam ne služi več, je lahko za nekoga drugega natančno to, kar potrebuje, saj iste stvari lahko osrečujejo različne ljudi.

Deželak je nad odkritjem tako navdušen, da je kar nekaj časa brskal po bolha.com in našel vse, kar si želijo, in še več. Kaj vse zanimivega je Miha našel na bolha.com in predvsem po kakšni ceni? To pa je naloga zate!

Miha Deželak bo vsako jutro predstavil izdelek iz določene kategorije, ki ga je našel na bolha.com. Mi bomo povedali, koliko povprečno ta izdelek stane v trgovini, ti pa boš moral uganiti, koliko je Deželak za ta izdelek plačal na bolha.com.

Pošlji nam SMS s ključno besedo BOLHA, ceno izdelka na bolha.com ter tvojimi podatki (ime, priimek) na 051 300 300. Če sporočiš pravilni odgovor, ali se mu najbolj približaš, te presenetimo s klicem v radijski program. Za nagrado te čaka 100 evrov, ki jih lahko porabiš tudi za nakupovanje na bolha.com.

Deželak ta teden nakupuje na bolha.com! Neverjetno, da je rabil skoraj pol stoletja, da je spoznal krožno ekonomijo. bolha.com je največji spletni oglasnik in nakupno-prodajna skupnost v Sloveniji, ki ga obiskovalci obiskujejo z namenom nakupa ali prodaje že več kot 20 let.

Pokriva 30 kategorij izdelkov, je med prvimi spletnimi mesti po ogledih strani in prva misel uporabnikov malih oglasov.

Na bolha.com vsak dan najdemo pozitivno vsebino, nove oglase in uporabnike, ki jim je blizu tako racionalizacija družinskega proračuna kot tudi odgovornost do okolja in podaljševanje življenjske dobe izdelkov.

Ob letošnjem svetovnem dnevu Zemlje smo predstavili konkretne izračune okoljskih prihrankov za določene kategorije izdelkov.

Uporaba bolha.com je odslej še lažja s pomočjo nove mobilne aplikacije, ki si jo lahko prenesete na:
Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del