Quantcast
Radio1_v_zivo


Radio 1 in Merkur zavarovalnica začenjata skupaj pisati nove dobre zgodbe!
Nagrajujemo | 21. 5. 2021 18:01
Kdaj ste nazadnje naredili nekaj zase?
Ključne besede:     Merkur    zavarovalnica    zgodbe    doživetja
Kdaj te nazadnje naredili nekaj zase?

V hitrem življenjskem ritmu se prepogosto izgubimo med kopico nalog, ki nam jih nalagajo službene obveznosti, vsakodnevni opravki ali skrb za družino. V vsem tem hitenju pozabljamo sami nase, kar praviloma vodi v slabo počutje, pomanjkanje energije in nezadovoljstvo.

Pa vendar si v svojem življenju želimo nekaj dragocenega: Življenje želimo oblikovati v celoti v skladu s svojimi sanjami, idejami in ne nazadnje zmožnostmi. Zato je čas, da v središče vsega postavimo človeka. Kot čudež narave in ker je človek res čudež življenja.

In življenje sestavljajo trenutki. Želimo si, da je čim več takšnih, ki bi jih v svojem spominu radi ohranili za vedno. To so trenutki sreče, neprecenljivih doživetjih in tistega pristnega občutenja, da živimo!

Zadnje leto je jasno pokazalo, da lahko, čeprav radi mislimo, da imamo vse pod nadzorom, naše življenje zelo na hitro in za nedoločen čas postavilo na glavo nekaj tako majhnega, kot je neviden virus. Velika preizkušnja nas je hkrati povezala, a tudi distancirala.

Sedaj je čas za pozitivne zgodbe! Za nova pristna doživetja. Čas, da spet odkrijemo občutja, ki so nam bila včasih tako domača in del vsakdana, kar samoumevna. Vsi pa hrepenimo po tem, da jih ponovno odkrijemo. Čas je za odkrivanje čudeža ponovnega življenja.

Na Radiu 1 smo se skupaj z Merkur Zavarovalnico odločili, da bi vam radi pričarali dragocene čudežne trenutke, ki jih ne boste pozabili. V središče smo se odločili postaviti človeka. Poslušali smo vas in upoštevali vaše želje. In ponosno predstavljamo: »Čudež življenja«.

Kaj to je, pa boste izvedeli kmalu, če boste dobro poslušali Radio 1!

Koncert »Čudež življenja« z Nino Pušlar in skupino Joker out

V teh posebnih časih je koncert postal nekaj povsem nedosegljivega.
Pogrešamo glasbo in izkušnjo povezanosti z znanimi glasbeniki, ki jo prinaša le koncert v živo. In ta želja je velika. Radio 1 in Merkur zavarovalnica vam ponujata roko, da spet začnete živeti življenje po vaši meri in z največjo možno svobodo in varnostjo. Ker vsi mi smo: Čudež življenja!

V nedeljo, 20. 6. 2021, povežimo Slovenijo v nepozabnem poletnem večeru.

Fotogalerija: Utrinki s koncerta Čudež življenja: NINA PUŠLAR & JOKER OUT (10 slik)

Oglejte si galerijo slik
Foto: Darja Štravs Tisu


Za prizorišče dogodka smo skrbno izbrali čudež narave. Ponos Slovenije, ki so ga skozi milijone let oblikovale drobne kapljice. Prizorišče pod površino matere Zemlje, ki nas s svojo spokojnostjo in impresivno lepoto pripravi, da se zavemo samega sebe. Da si dovolimo odklopiti ponoreli svet na površju zemlje in se vrnemo k svojim prvinskim občutkom.

Prizorišče koncerta Čudež življenja bo: v največji dvorani Postojnske jame. Unikatno prizorišče, ki preprosto očara s svojim kapniškim bogastvom najrazličnejših oblik, barv in generacij. In prav v osrčju jame pripravimo izkušnjo glasbenega doživetja Čudež življenja. Tega Merkur zavarovalnica omogoči izbranim 100 poslušalcem. Seveda ob upoštevanju vseh epidemioloških ukrepov. Zato, da bo doživetje varno in sproščeno.

Izbrani poslušalci bodo lahko dogodek doživeli skupaj s svojimi najbolj dragocenimi osebami v življenju. Najbližjimi člani družine ali prijatelji. Zato dobro poslušaj Radio 1 in ko v programu slišiš pesem Nine Pušlar ali skupine Joker out, potem se hitro prijavi preko SMS sporočila na 051 300 300 s ključno besedo "KONCERT". In z malo sreče bo izkušnja lahko končno spet takšna kot nekoč, prav pod odrom. Če boš izžreban te čaka čudovit večer v objemu čudeža narave, ob super glasbi.

Ker pa želimo doživetje tega dogodka omogočiti tudi vsem ostalim, imamo prav posebno presenečenje. Merkur zavarovalnica bo omogočila, da bomo koncert neposredno iz Postojnske jame brezplačno prenašali tudi na spletu, Facebooku Radia 1.

Pripraviti koncert v tako posebnem čudežnem naravnem okolju je privilegij, ki nam ga dovoljuje narava. To na Radiu 1 in Zavarovalnici Merkur spoštujemo, cenimo in sprejemamo kot veliko odgovornost. Človek za svoj zdrav razvoj potrebuje tudi zdravo okolico in vlaganje v to je naša skupna prihodnost. Saj s tem izboljšujemo kakovost naših življenj in se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo do naslednjih rodov. Želimo si okolje spet vrniti človeku.

Koncert Čudež življenja bo ZERO WASTE:

- dogodek, na katerem pri postrežbi hrane ali pijače ne bomo uporabljali plastične embalaže;

- jakost zvoka v dvorani bo manjša od običajne na koncertih; 
S tem zmanjšamo uporabo energije in smo odgovorni do jame in njenih stalnih prebivalcev - živali. Hkrati pa se obrnemo k človeku. To bo priložnost, da pristno doživite veličastno jamo in se prepustite vsem svojim občutenjem, ne le sluhu.

- za dogodek organiziramo varen, okolju prijazen, nizkoogljični skupinski prevoz;
Na koncert se boste do Postojne in nazaj lahko odpeljali kar z vlakom Slovenskih železnic iz katerekoli postaje v Sloveniji.

Vozni red si oglejte TUKAJ!

Več pa najdete tudi na njihovi Facebook strani Grem z vlakom.

Ker sem čudež življenja.Merkur zavarovalnica je bila ustanovljena leta 1992 in začela s poslovanjem 1. januarja 1993. Smo specializirana zavarovalnica za področje osebnih zavarovanj, kjer ponujamo široko paleto zavarovalnih produktov za življenjska, naložbena, nezgodna in zdravstvena zavarovanja. Ponujamo tudi pestro izbiro kakovostnih premoženjskih zavarovanj.Več kot 200.000 sklenjenih zavarovanj in visok tržni delež med zavarovalnicami v Sloveniji na področju trženja življenjskih zavarovanj je dokaz, da je Merkur zavarovalnica s svojo ponudbo in tradicijo zanesljiv zavarovalniški partner. V šestih regijskih pisarnah v Kranju, Murski Soboti, Mariboru, Novem mestu, Kopru in Ljubljani zaposleni v zavarovalnici v ospredje postavljajo dobrobit človeka in njegovo varnost v vseh življenjskih situacijah.

Pravila za sodelovanje