Quantcast
Radio1_v_zivo


Ženski kupil škatlo polno hrane, ker ga je prosila za pomoč, čez nekaj minut pa preobrat: ''Prvo kar sem pomislil, budala, nikoli več ...''
Slovenija | 18. 5. 2021 6:35
Mislil, da ji je pomagal, nato pa jo zalotil, da je vse stvari vrgla v smeti
Ključne besede:     pomoč    hrana    smeti    škatla    nesramnost    kanta    nespoštovanje    Slovenija    Spar
Vse stvari v škatli je stresla v smeti!

''Današnji dogodek me je tako pogrel, da ne znam povedati. A bom probal,'' je zapisal Darko Tomić na svojem Facebook profilu, po tem, ko je v Radovljici pred trgovino doživel nekaj, česar ni pričakoval. 

Ravno je zaključil nakup v trgovini in se s prijateljem dobil na parkirišču. K njima je pristopila neznana ženska in jima dejala, da živi v težkih življenjskih pogojih ter da komaj shaja skupaj z otroki. Prosila ju je, če ji lahko kako pomagata, ko je Darko brez težav to naredil in ji šel nabaviti življenjsko potrebne stvari.

''Vam lahko kaj kupimo? Saj sem ravno prišel iz trgovine,'' jo vpraša Darko, ko mu ženska odvrne, če lahko karkoli od življenjskih potrebščin. In že se je odpravil v trgovino in ji nakupil vse potrebno za njo ter otroke.


Foto: Darko Tomić, Facebook

''Na hitro ji dam škatlo, da ji ne bo preveč nerodno, rečem "izvolite, srečno", Vidim da je presenečena in reče samo "huh, hvala" in grem proti avtu,'' zapiše Darko, ki je bil vesel, da sta s prijateljem pomagala nekomu v stiski, ko se zgodi velik preobrat.

Zagledal je žensko, ki ji je kupil stvari, kako nese škatlo in hodi proti sosednjemu objektu. Vse skupaj se mu je zdelo sumljivo in imel je prav. 

''V tistem trenutku vidim, kako stresa na kip stvari iz škatle v SMETI!! Ne da bi s škatlo dala notri, na kip, izstresla! Novo kupljene, zapakirane stvari, ki jih je kao potrebovala za svoje otroke in zase.''


Foto: Darko Tomić, Facebook

Jezni in razočarani Darko je stopil do ženske ter ji povedal svoje. Naštel ji je par kozjih molitvic, ona pa je bila samo tiho in je gledala v tla. Nato ji je rekel, naj vse pobere iz smeti, kar je tudi storila. 
 
''Prvo kar sem pomislil, budala, nikoli več ... Ampak, moja mami je vedno rekla, da če lahko pomagaš, pomagaj. Če ne, pa vsaj ne nagajaj ...'' je še zaključil Darko, ki se je grdo opekel in dejal, da mu ta dogodek ne bo ''ponagajal,'' da ne bi še kdaj komu pomagal, ki zares potrebuje pomoč.

Celotno zgodbo pa si lahko prebereš tukaj:

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del